• 瀏覽: 24,685
  • 回覆: 510
  • 追帖: 1
+22
唔聲唔聲走左去移民,真係攪L錯

引用:
原帖由 sniperkill 於 2022-4-17 04:19 發表
有無數據?

引用:
原帖由 sniperkill 於 2022-4-17 04:19 發表
因為蘇聯老大哥已經宣佈第三次世界大戰已經開始, 並且開始考慮運用核武, 中國聯合北韓全力支持蘇聯老大哥, 眼睇澳洲同埋加拿大呢啲無核國家應該比較安全, 又唔位置在於歐洲, 所以愛黨愛國嘅藍絲就走去移民.

原因係香港已經比班仆街蟥屍搞到變臭港

引用:
.

附件

20200821_681e9db3ddb52cde99b9HHVbaZg3qOHv.jpg(26.32 KB)

引用:
原帖由 三妻四妾 於 2022-4-17 05:39 發表
原來好多小黃絲系香港,趕極都吾走
唔係唔想走,而係無本事走,廢中之霸!

香港不倫不類,大陸都好過呢度,或者外國也👌

就算係都會係有錢移民,唔同曱甴走難式做低下階層工作,住濕鳩區,開個暖氣都左計右計

引用:
原帖由 gvanrd 於 2022-4-17 05:00 發表

因為蘇聯老大哥已經宣佈第三次世界大戰已經開始, 並且開始考慮運用核武, 中國聯合北韓全力支持蘇聯老大哥, 眼睇澳洲同埋加拿大呢啲無核國家應該比較安全, 又唔位置在於歐洲, 所以愛黨愛國嘅藍絲就走去移民.

你分析都錯曬嘅
如果真係考慮要打ww3,仲點會移加拿大?博佢喺美國旁邊隨時中核呀?
我估係早就已經有親人移咗去加拿大,甚至本身就有加拿大藉
要移民咪去埋囉,或去退休囉
與藍黃無關

引用:
你個數據點嚟?
雖然加拿大一向係香港人鐘意移民嘅地方
亦好多人有親朋喺加拿大
或在港已持有加拿大籍
就咁聽,你嘅講法合理
但數據呢?

引用:
原帖由 sniperkill 於 17-4-2022 04:19 發表
好多即係幾多呀!?

引用:
首先, 其實根本就冇所謂藍呢回事,所謂藍營只不過係一班正常要返工養家嘅人,但係畀班仆街死全家甲甴搞到雞毛鴨血,避能開你班死曱甴先諗移民。
你班condom日狗日話自己會走, 點知咁耐淨係得你班老細著晒草,淨低你班乞衣響度禍港。

引用:
原帖由 三妻四妾 於 2022-4-17 05:39 發表
原來好多小黃絲系香港,趕極都吾走
呢樣堅
小黃人大多係新移民子女
唔似舊香港人,早喺97前就有親朋移居世界各地,甚至早已有外國國藉
差唔多退休就去外地
所以小黃人破壞香港係蠢到隻豬咁
佢地口中睇唔起大陸,我估佢係睇唔起自己呢一種,又蠢又壞又無自知之明嘅廢物
物以類聚,人以群分
所以佢世界觀係全中國都係佢呢類人

引用:
原帖由 kkkk52414393 於 2022-4-17 06:28 發表
香港不倫不類,大陸都好過呢度,或者外國也👌
原本香港嘅不文不類係最正架
自由度極高
估唔到2019年後就被黑暴搞到變曬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]