• 瀏覽: 433
  • 回覆: 7
有無人試過網上個D免費睇病? 見到醫院診所都有, 有啲想試吓
https://www.weekendhk.com/好生活百科/遙距診症-免費-中醫-西醫-ctb029-jc-1284364/

好似剩係睇染咗疫嘅人

LM

引用:
原帖由 Snapman 於 2022-4-17 22:10 發表
好似剩係睇染咗疫嘅人
試過啦, 好方便, 之前朋友中咗, 又同佢食過餐飯,之後有少少喉嚨痕,就book左港怡嗰個免費診症, 上網book又唔洗錢, 仲有埋藥, 再送咗一套test kit, 全部送到黎屋企

引用:
原帖由 Machatte 於 2022-4-19 13:12 發表

試過啦, 好方便, 之前朋友中咗, 又同佢食過餐飯,之後有少少喉嚨痕,就book左港怡嗰個免費診症, 上網book又唔洗錢, 仲有埋藥, 再送咗一套test kit, 全部送到黎屋企
唔錯咁喎, 用whatsapp?

引用:
原帖由 Snapman 於 2022-4-19 13:59 發表

唔錯咁喎, 用whatsapp?
佢地用teams, 睇之前有指示教你download, 公司都用開

引用:
原帖由 Machatte 於 2022-4-19 13:12 發表

我覺得唔舒服都係睇醫生好過自己亂食成藥

引用:
原帖由 churxin 於 2022-4-19 22:52 發表

我覺得唔舒服都係睇醫生好過自己亂食成藥
睇個時順便問埋其他唔舒服嘅野, 醫生都有講兩句

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]