• 瀏覽: 16,585
  • 回覆: 52
屯門區, 睡房, 窗口機, 3/4匹夠
聽說『格力』夠靜, 真的嗎??
去邊到買, 可以用八達通消費券??
連送貨送基本安裝??
仲有個舊的冷氣要拆走...

連鎖電器舖可以收消費劵,而且會安排收舊機

引用:
原帖由 開心跳飛機 於 2022-4-20 17:29 發表
連鎖電器舖可以收消費劵,而且會安排收舊機
我怕厘D裝機都係搵人, 裝得唔好, 無得補漏..., 對嗎??

引用:
原帖由 艾倫 於 2022-4-20 18:00 發表

我怕厘D裝機都係搵人, 裝得唔好, 無得補漏..., 對嗎??
睇過, 有間係附近, 打去睇望下, 點知連舖都無, 好多都係做代理, 無實點, 裝機漏水真係搵佢唔到

引用:
原帖由 艾倫 於 2022-4-20 17:19 發表
屯門區, 睡房, 窗口機, 3/4匹夠
聽說『格力』夠靜, 真的嗎??
去邊到買, 可以用八達通消費券??
連送貨送基本安裝??
仲有個舊的冷氣要拆走...
窗口機一定唔夠分體靜
連鎖店啦

引用:
原帖由 艾倫 於 2022-4-20 18:00 發表

窗口機點搵你錢左右
除舊+安裝費1000左右沒咩特別

分體就煩+貴D

引用:
原帖由 艾倫 於 2022-4-20 18:01 發表

睇過, 有間係附近, 打去睇望下, 點知連舖都無, 好多都係做代理, 無實點, 裝機漏水真係搵佢唔到
唔去蘇0 瘋宅?

連鎖集團咪可以囉

引用:
原帖由 艾倫 於 20/4/2022 18:00 發表

你去豐賊,   老伯會買  
佢一樣係外判畀人裝

引用:
原帖由 佛肥 於 2022-4-20 17:52 發表
https://www.price.com.hk/格價網平D
我岩岩都係上price.com,我揀果間好平但要俾cash,無得用消費卷...

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2022-4-21 10:37 發表

我岩岩都係上price.com,我揀果間好平但要俾cash,無得用消費卷...
你5識問人有冇得用先去架

引用:
原帖由 佛肥 於 2022-4-21 10:40 發表

你5識問人有冇得用先去架
無所謂,最緊要平,俾得你用消費卷果D咪又係靜雞雞加左價.......而且我買幾部,消費卷都食唔晒........

最近喜歡去HKTVMALL, 起碼大公司,網店價,裝機師傅一係原廠一係自己相熟,網絡上太多加錢滴水獅虎🤣🤣🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]