• 瀏覽: 2,192
  • 回覆: 11
呢個問題我諗極都諗唔明
點解獵人協會唔搵啲操作繫念能力者加入伐蟻隊伍?
如果用操作繫念能力者加蜥蜴人蟻
咁對付貓女、普夫、尤匹、蟻王簡直係easy執,唔係咩?
有冇人解答到呢個問題?

引用:
原帖由 cctvb33 於 2022-4-26 17:30 發表
呢個問題我諗極都諗唔明
點解獵人協會唔搵啲操作繫念能力者加入伐蟻隊伍?
如果用操作繫念能力者加蜥蜴人蟻
咁對付貓女、普夫、尤匹、蟻王簡直係easy執,唔係咩?
有冇人解答到呢個問題?
蟻的情節係富堅失戀後, 用來發泄情緒, 殺晒那班2線3線主角, 佢心情都輕鬆咗掛

連會長都死埋,其實呢套片在那時就算完結.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-4-26 22:10 發表

蟻的情節係富堅失戀後, 用來發泄情緒, 殺晒那班2線3線主角, 佢心情都輕鬆咗掛

連會長都死埋,其實呢套片在那時就算完結.
2線3線主角
邊啲?

引用:
原帖由 cctvb33 於 2022-4-26 22:13 發表

2線3線主角
邊啲?
當時被日本fans狂批富堅, 連那個女獵人都俾蟻食埋.

作者一次發癲, 毀了套劇

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-4-26 23:01 發表

當時被日本fans狂批富堅, 連那個女獵人都俾蟻食埋.

作者一次發癲, 毀了套劇
咁啲日本fans有冇批評富堅點解忽略操作繫念能力者加入滅滅蟻團隊

引用:
原帖由 cctvb33 於 2022-4-26 23:10 發表

咁啲日本fans有冇批評富堅點解忽略操作繫念能力者加入滅滅蟻團隊
我都放棄唔睇啦, 個尾爛到咁,
所以得鬼閒理佢

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-4-26 23:19 發表

我都放棄唔睇啦, 個尾爛到咁,
所以得鬼閒理佢

蟻王根本就係不死身,冇人殺得死,連核爆都唔死,作都最終唯有以核幅射後遺症當佢死。

引用:
原帖由 alee001 於 2022-4-27 11:30 發表
蟻王根本就係不死身,冇人殺得死,連核爆都唔死,作都最終唯有以核幅射後遺症當佢死。
用操作系操縱住佢,再搵個人屈佢用絕,再搵小杰一嘢ko佢。

引用:
原帖由 cctvb33 於 2022-4-27 11:35 發表

用操作系操縱住佢,再搵個人屈佢用絕,再搵小杰一嘢ko佢。
咁流嘅結局你都諗到?

引用:
原帖由 alee001 於 2022-4-27 14:13 發表

咁流嘅結局你都諗到?
唔係我諗唔諗到嘅問題,係咁簡單嘅戰術點解獵人協會會諗唔到?係要用個硬碰硬嘅戰術?仲話會長喎、獵人喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]