• 瀏覽: 10,459
  • 回覆: 29
+3
由於Top Gun電影推遲放映,所以遲了一年才正式推出,多謝BT收錶後第一時間派貨,等了8個月,終於等到,開心share!據悉因為谷愛凌代言,所以非常熱賣,陽光底下玻璃會變藍色,實物比相片吸睛,夏天配戴一流。

@Troways 恭喜Troways 兄透心涼一入。好幾個朋友中有入手呢隻😎👍

另外條白色帶好鬼靚,小弟好期待佢出22mm俾46大飛用。

引用:
原帖由 百鬼咁夜行 於 2022-5-2 14:28 發表
@Troways 恭喜Troways 兄透心涼一入。好幾個朋友中有入手呢隻😎👍

另外條白色帶好鬼靚,小弟好期待佢出22mm俾46大飛用。
多謝百鬼兄,上年preview已經睇中,應該是最受歡迎款式之一。遲啲應該會推出白陶大飛,一定好快可以配白色錶帶

反而想知個盒係咩黎?

引用:
原帖由 supreme2005 於 2022-5-3 13:40 發表
反而想知個盒係咩黎?
放大鏡/生耳刀/眼睛布

好靚🔥

How much?

師兄可以分享一下條表帶請況,陶瓷錶殼一定冇問題,不過條帶驚會變黃或者污糟

引用:
原帖由 kensen 於 2022-5-5 15:19 發表
How much?
https://www.iwc.com/zh-tw/watch- ... ion-lake-tahoe.html

引用:
原帖由 真地獄老闆 於 2022-5-5 17:10 發表
師兄可以分享一下條表帶請況,陶瓷錶殼一定冇問題,不過條帶驚會變黃或者污糟
錶帶要用半年去觀察,暫時無問題。

前年買咗20幾萬骨 要求呢隻完全無聲氣 IWC customer service 不知所謂 都係買返AP PP 算

引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-9 13:23 發表
前年買咗20幾萬骨 要求呢隻完全無聲氣 IWC customer service 不知所謂 都係買返AP PP 算
師兄,剛剛新出,前年未有喎。

引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-9 13:23 發表
呢隻樓主都講左幾個月前因為電影DELAY先出,
定係CHING買20幾萬想有隻屬於自己既customize既話好似大想頭左d喎

引用:
原帖由 wilsonng88 於 2022-5-10 11:16 發表

呢隻樓主都講左幾個月前因為電影DELAY先出,
定係CHING買20幾萬想有隻屬於自己既customize既話好似大想頭左d喎
上個月通知有興趣想排 SA show都唔show

引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-10 13:55 發表

上個月通知有興趣想排 SA show都唔show
以我所知呢隻係每年限量
如果師兄唔係full pay落單係唔會有貨亦不設display,
話會落Q真係哄下你

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]