• 瀏覽: 10,715
  • 回覆: 29
+3
引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-10 13:55 發表

上個月通知有興趣想排 SA show都唔show
在香港?香港IWC Boutique出名service好,應該不無唔show你

引用:
原帖由 Troways 於 2022-5-10 14:54 發表

在香港?香港IWC Boutique出名service好,應該不無唔show你
可能係我自以為是 20萬其實唔係好多

引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-11 03:09 發表

想問下係邊間消費, 如果係element個間會有d唔同

引用:
原帖由 wilsonng88 於 2022-5-11 10:27 發表

想問下係邊間消費, 如果係element個間會有d唔同
我係之前太子大廈個BT買 當時我個SA都走埋

可能個別情況,我都喺三月尾經HAUS 舖定,初時同我講因為好多人已經定左,未知排唔排到,但係最近話我知五月中都可以比到貨我,我去過1881、Pacific Place、HAUS、Elements,服務都好好,師兄可能真係唔好彩

引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-11 10:50 發表

我係之前太子大廈個BT買 當時我個SA都走埋
師兄,太子大廈間IWC BT,最少關咗4~5年。你前年去咗邊度買20幾萬'骨'呀?

引用:
原帖由 Troways 於 2022-5-11 12:43 發表

師兄,太子大廈間IWC BT,最少關咗4~5年。你前年去咗邊度買20幾萬'骨'呀?
你好衰架,唔好下下玩踢爆啦。🫣

引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-11 03:09 發表

20都骨VIP普通買隻萬年曆都30啦

引用:

師兄係咪未見過一喼一喼嘅萬年曆?🙊

引用:
原帖由 kktc 於 2022-5-11 22:38 發表

師兄係咪未見過一喼一喼嘅萬年曆?🙊
果時買咗隻小皇子bigpilot 萬年曆,
未 所以應該係我自以為是 20萬就以為可以排白陶瓷

引用:
原帖由 不要裏面射 於 2022-5-12 00:07 發表

果時買咗隻小皇子bigpilot 萬年曆,
未 所以應該係我自以為是 20萬就以為可以排白陶瓷
小皇子萬年曆都叫骨?🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 真地獄老闆 於 2022-5-11 12:15 發表
可能個別情況,我都喺三月尾經HAUS 舖定,初時同我講因為好多人已經定左,未知排唔排到,但係最近話我知五月中都可以比到貨我,我去過1881、Pacific Place、HAUS、Elements,服務都好好,師兄可能真係唔好彩
係呀,我覺得佢哋service 好過AP... 我都希望好快攞到呢隻錶。期待中😊

引用:
原帖由 edo_p99 於 2022-5-12 18:14 發表

係呀,我覺得佢哋service 好過AP... 我都希望好快攞到呢隻錶。期待中😊
應該好快,等你開箱

Just received my Lake Tahoe today. 

引用:
原帖由 真地獄老闆 於 2022-5-18 16:03 發表
Just received my Lake Tahoe today. 
Congratulations

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]