• 瀏覽: 14,683
  • 回覆: 28
+4
歐洲AD 正價,先付錢,後取貨(要親身去)

精選汽車
師兄,請問你點樣可以排到㗎?直接同佢講你想排隊買呢隻錶嗎?同埋等咗幾耐?唔該晒

引用:
原帖由 Nataliea2022 於 2022-5-8 00:30 發表
師兄,請問你點樣可以排到㗎?直接同佢講你想排隊買呢隻錶嗎?同埋等咗幾耐?唔該晒
一直都有交易記錄,每逢過節寒暄幾句,大時大節請佢哋食吓餅,雞髀打人牙骹軟,總會記得你,上年問過我要唔要,因為未知幾時可以去攞,所以無要,話幫我再排,上次大概排咗五個月左右,今次唔要又好似無誠意,不過我主打係百事,所以都要繼續等

沙士正吖!

咩外國先比錢後取貨?
想呃人?

觀棋不語真君子

唔可以郵寄?除非樓主近期有過去打算,否則先比錢等疫情結束再去感覺都幾危險。。

正嘢👍🏻

引用:
原帖由 Lcsjan 於 2022-5-8 09:52 發表

一直都有交易記錄,每逢過節寒暄幾句,大時大節請佢哋食吓餅,雞髀打人牙骹軟,總會記得你,上年問過我要唔要,因為未知幾時可以去攞,所以無要,話幫我再排,上次大概排咗五個月左右,今次唔要又好似無誠意,不過我主打係百事,所以都要繼續等
係歐洲想知你點請佢地食餅?

引用:
原帖由 spike 於 2022-5-10 16:23 發表

係歐洲想知你點請佢地食餅?
Ching! 我念佢係想講歐洲坊😆唔係真歐洲😂

引用:
原帖由 777Andrew777 於 2022-5-10 16:50 發表

Ching! 我念佢係想講歐洲坊😆唔係真歐洲😂
如果係歐洲坊又點會親身去唔到拎呢? 正價入手喎 幾唔得閒都抽時間去啦 除非佢坐緊監出唔到黎啦

正價?吾信

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]