• 瀏覽: 3,557
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
新手一問,想買做父親節禮物,有可能Walk in買到/留名排隊?定係呢隻都係炒款,要配其他貨?thaNk you

精選汽車
DJ41藍面都算炒款,雖然唔係大炒不過都要比多幾皮嘢。排到出年父親節可能有。如果係送比老豆你覺得折現 現兜兜比你家父好啲定平白比錶佬好啲?

石字有機排到

引用:
原帖由 hung_hung 於 2022-5-11 00:44 發表
新手一問,想買做父親節禮物,有可能Walk in買到/留名排隊?定係呢隻都係炒款,要配其他貨?thaNk you
老實講,唔會有,得一個月時間,炆水,不過既然想買咪試下,運動款一定冇,呢D款搏下,我只可以咁講

運動款100% NO
DJ全鋼款99% NO

你肯買多一兩隻應該排得快少少

引用:
原帖由 hung_hung 於 2022-5-11 00:44 發表
DJ 藍面一向難,不過有石應該易 D…

不過父親節要,應該冇咩可能

126300好啲,炒價9萬左右

引用:
有隻灰面41mm 平放,可pm

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2022-5-11 11:27 發表

DJ 藍面一向難,不過有石應該易 D…

不過父親節要,應該冇咩可能
請問如果 36MM, 是否仲難排呢???

引用:
原帖由 CCCCAA 於 2022-5-11 11:55 發表

請問如果 36MM, 是否仲難排呢???
正常會易 D, 不過冇咩可能一個月內有…

引用:
ching 126300藍色面二月錶ad只係改過錶帶未帶過啱嗎?

呢個炒嘅應該唔係好犀利,應該能買到

引用:
距離父親節大約有5星期,
如果有人介紹又肯食少少骨就一定得。
如果就咁walk-in去排可能性不大,但係一試無妨反正你無損失。

引用:
身體力行去AD問吓啦,去多幾間就會有答案,你响度問係完全無意義.分分鐘AD覺得你孝感動天賣比你,仲寫埋你老豆個名落保卡作為記念呢

冇石面11萬左右,你呢隻石面12萬5左右

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]