• 瀏覽: 22,852
  • 回覆: 327
+16
Mirror紅館演唱會飛今日第二次"優先發售",同上次優先發售既信用卡公司唔同
今次選用虛疑銀行做優先發售,唔知係咪因為申請既門檻太低,搞到今次連登入銀行界面都玩咗好耐
友人今朝入虛疑銀行果陣仲要彈呢個通知出嚟

咁大間銀行唔通真係冇預計過呢類情況對佢地網絡負荷有幾大咩…

10點準時入去,你以為會見到請重試個頁呀?
原來係10點就已經死左server lu

友人第一次"優先發售"果日,由朝頭早10點入到夜晚11點15分先入到去
簡左好耐先發現其實入到去已經咩位都冇,只係得返輪椅位

但係不同黃牛網就見到有大量高價飛出售,所謂優先發售係咪優先咗俾啲黃牛呀
信用卡公司兩間優先,保險又優先,fans club又優先,去到公開發售果陣可能渣都冇得淨

引用:
原帖由 電視節目好多種 於 2022-5-12 10:22 發表
Mirror紅館演唱會飛今日第二次"優先發售",同上次優先發售既信用卡公司唔同
今次選用虛疑銀行做優先發售,唔知係咪因為申請既門檻太低,搞到今次連登入銀行界面都玩咗好耐
...
根本冇可能用正途買到

引用:
原帖由 電視節目好多種 於 2022-5-12 10:22 發表
...
分分鐘成件事都係自導自演,當然有部份鏡粉真係想買,不過唔會買倒囉,好地地嘅音樂活動就變成商業行為

引用:
原帖由 sharpx 於 2022-5-12 10:49 發表

分分鐘成件事都係自導自演,當然有部份鏡粉真係想買,不過唔會買倒囉,好地地嘅音樂活動就變成商業行為
如果唔係佢地點賺錢

騙徒手法有好多種,佢哋最鍾意用扣起晒啲飛營造一個好搶手嘅假象呢一招,如果呢招成功嘅話跟住其他場次就好賣好多

自編自導唔得咩?

饑餓營銷黎啫

引用:
...
你送畀我睇我都費事嘥錢要告假呀

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2022-5-12 11:10 發表
騙徒手法有好多種,佢哋最鍾意用扣起晒啲飛營造一個好搶手嘅假象呢一招,如果呢招成功嘅話跟住其他場次就好賣好多
成班搶到傻仔咁之後話加場就企咗係度

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-5-12 11:11 發表
自編自導唔得咩?
如果唔係點樣可以令到咁多黃牛出嚟

容量太低大塞爆,造制造虛假的搶爆現象🤑🤑🤑

送飛都唔會睇

蠢人才會買飛睇呢啲咁嘅人開嘅演唱會

我尋日放工响太子站等FRIEND, 旁邊有條友手拎住好大疊飛, 我其實無乜為意, 之後有條靚仔行過來話攞飛, 聽佢地講話先知拎MIRROR飛. 條友手揸疊飛成2吋厚, 10X10係炒家. 可惜我唔識欣賞呢班奇人異士, 所以無問幾錢張飛. 

主題標籤 #黃牛
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]