• 瀏覽: 5,784
  • 回覆: 48
C朗走左, 照計順晒, 但祖記今季註定無任何獎杯, 過去10年都未試過

聯賽積分又少過上季, 得失球又差過上季, 真係諗唔到邊度順晒?

上季差D無前4,今季一早肯定有前4喎。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-5-12 10:43 發表
上季差D無前4,今季一早肯定有前4喎。
咁係因為對手差左姐, 積分仲少過上季

只要克服到自我矛盾
唔怕自打嘴巴
照樣可以話祖記順哂

被人搞到5勞7傷,有排醫,不過曼聯先啱啱開始衰

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2022-5-12 10:57 發表

咁係因為對手差左姐, 積分仲少過上季
呢D叫睇餸食飯,因為都唔夠前面爭,保到前4先緊要。唔通好似上季咁要食驚風散?

今年祖記的確係有種攻不銳守不堅既感覺
係季中買左個好前鋒先有起色
核心陣容一係老化一係無心戀戰
我諗祖記未來2年都要再執執個陣容

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-5-12 11:10 發表

上年新牌仔派路教(連青年軍都未教過直接教1隊)
哥帥施丹沙維謝4林8起碼教過一年波才教1隊
有C朗,領隊作用細好多。

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2022-5-12 10:31 發表
C朗走左, 照計順晒, 但祖記今季註定無任何獎杯, 過去10年都未試過

聯賽積分又少過上季, 得失球又差過上季, 真係諗唔到邊度順晒?
輸到順晒

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-5-12 11:08 發表

呢D叫睇餸食飯,因為都唔夠前面爭,保到前4先緊要。唔通好似上季咁要食驚風散?
順晒就唔係排第4啦

引用:
原帖由 samsunlg 於 2022-5-12 11:07 發表
被人搞到5勞7傷,有排醫,不過曼聯先啱啱開始衰
咁究竟係順晒定5勞7傷先? 不過你講曼聯離題就檢舉左喇

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2022-5-12 12:40 發表

順晒就唔係排第4啦
順晒排第6?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]