• 瀏覽: 8,812
  • 回覆: 30
唔知係咪得罪咗呢位同事,今日返工樓下撞到佢,大家一齊等lift返office。入到去之後,佢無啦啦大大聲聲問我做咩學小朋友擔傘。我R晒頭,問返佢講咩,佢話小學雞先會掛把傘喺肩膀到,然後佢加多句,咁低B,唔怪得你用晒啲melody傘啦。
當時架lift都幾多人,好多人都特登拎過嚟望,我真係唔知我得罪佢啲咩,拎咩傘同點拎傘佢都唔滿意。

引用:
原帖由 Power豬 於 2022-5-12 17:15 發表
唔知係咪得罪咗呢位同事,今日返工樓下撞到佢,大家一齊等lift返office。入到去之後,佢無啦啦大大聲聲問我做咩學小朋友擔傘。我R晒頭,問返佢講咩,佢話小學雞先會掛把傘喺肩膀到,然後佢加多句,咁低B,唔怪得你用晒啲melody傘啦。
當時架lift都幾多人,好多人都特登拎過嚟望,我真係唔知我得罪佢啲咩,拎咩傘同點拎傘佢都唔滿意。
哦,原來今日係lift度條友講果個係你呀,咁你下次咪唔好用 melody囉

我想代樓主答佢呢位同事,但係……

請問係呢到可唔可以講粗口?

「x你,關你x事?!死x街;我隻Melody撞到你呀?!晨早流流……」

好多咁樣小小學雞擔傘會插到其他行人

你咪大大聲講返我用melody係為紀念及同情一個早死左嘅小朋友原來懷念同情係有罪咩。全場即刻低頭不語

布甸狗好好多囉

引用:
原帖由 Power豬 於 2022-5-12 17:15 發表
因為佢鍾意Kuromi好憎Melody

https://www.hk01.com/開罐/756444/my-melody被公審sanrio官方回應-細數kuromi筆記裏鑿過的10宗罪

咁計較,正常回答,關你L事

引用:
呢個情境正喎, 全lift的人都知佢癲, 你仲唔偷笑

引用:
回佢四個大字,關你X事

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2022-5-13 08:11 發表
布甸狗好好多囉
你頭像隻肥老虎幾時出遮

引用:
擔係肩膀度有咩問題

可能你把🌂,插到人哋🌼,而你又唔知。

人靚多人妒

鍵盤翻頁
左右