• 瀏覽: 5,836
  • 回覆: 26
+14
本主題由 canon123 於 2022-5-12 23:35 合併
因有事回國內,我都唔其望酒店會好好,但古唔到會咁差,過完關有得選,惠州,深圳,龍剛,東莞等等地區,酒店無得簡,我簡左惠州,佢派左我去龍門尚天然「客家圍酒店」唔上綱查都唔知營運二年幾,環境,服務,價錢都無咩變過,20元早餐,40元午餐40晚餐,260元住,所有食品買完都唔拿俾你,只可以買生活品,但隔離阿姨買m巾都被扣起不算必須品,咁你地自己諗,係裹面遇到不公平對待都投訴唔理,向政府部門投訴都只打到去錄音,食到一餐食肉食臭投訴到,都係只回覆酒店餐廳換了,但食品更差更惡劣,餐具餐廳名換左等於換左餐廳,初初到店客房又污糟,家具又難,設備又難,換完三次都係差唔多,要求換酒店,職員話上面有熟人叫佢幫忙換

附件

98BF8F47-EA2E-45A3-9BEC-12789994399E.jpeg(133.5 KB)

FB9D2A98-6E9B-4852-BBBD-B490F6B61C5E.jpeg(156.97 KB)

54225A96-C753-4150-B974-A457F670B9F8.jpeg(85.38 KB)

5ED0CB3C-2C15-40DD-B4AD-B005343B41B0.jpeg(315.64 KB)

D2102756-1295-4750-A54F-C5913BA09925.jpeg(432.13 KB)

4600A104-E62F-4893-A1D7-854AB1B27478.jpeg(116.8 KB)

F5B6C50B-467B-4FB8-BCF7-6BDB32DD46D0.jpeg(303.52 KB)

B227E3F2-308E-4FBD-BB46-14302FFDF127.jpeg(226.36 KB)

8A012E09-104B-42E1-AA84-80CAFDC46047.jpeg(136.27 KB)

DD9C6DD5-5956-4F31-9573-75EA506E4FCC.jpeg(135.27 KB)

每日餐食

附件

995F259F-E0AA-4957-8A0E-943C14BD999D.jpeg(85.38 KB)

FC5708A2-0388-46D0-94DB-5E65D425D3F4.jpeg(171.24 KB)

2A9EA4F4-97D2-40F9-8131-653AB7A45D7B.jpeg(210.66 KB)

7EE34431-18CB-45EA-8CE0-C743AC64A545.jpeg(197.91 KB)

7710181D-E178-4C5E-A5FF-F5ED1EEEBD01.jpeg(140.4 KB)

227B585B-76BA-4B53-BBF6-FBCC7AB24F4D.jpeg(142.24 KB)

D8E928BE-1A6D-4ACE-B8FB-CDF1D5576298.jpeg(295.01 KB)

師兄好似喺龍門, 本來嗰間應該係溫泉酒店。酒店真係非常之一般。最近好似有人驗到新冠。

引用:
原帖由 客仔圍 於 2022-5-12 21:43 發表
因有事回國內,我都唔其望酒店會好好,但古唔到會咁差,過完關有得選,惠州,深圳,龍剛,東莞等等地區,酒店無得簡,我簡左惠州,佢派左我去龍門尚天然「客家圍酒店」唔上綱查都唔知營運二年幾,環境,服務,價錢都無咩變過,20元早餐,40元午餐40晚餐,260元住,所有食品買完都唔拿俾你,只可以買生活品,但隔離阿姨買m巾都被扣起不算必須品,咁你地自己諗,係裹面遇到不公平對待都投訴唔理,向政府部門投訴都只打到去 ...
原來你同我老婆同一個地方隔籬。佢投訴到咗,仲換埋房嗰個。遙控仲要冇電嗰度攞命。好彩佢用華為手機有遙控功能。 你係唔係冇辦法開到門撬開咗個門嗰個人。

可能同坐監的伙食同級
分別係要收費

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-5-13 06:57 發表
可能同坐監的伙食同級
分別係要收費
伙食唔係好差,但係住嘅地方好垃圾。

引用:
原帖由 Ruylive 於 2022-5-13 08:32 發表

伙食唔係好差,但係住嘅地方好垃圾。
唔係好差,係勁差,20蚊一碗皮蛋粥,40蚊一盒臭肉,有沙菜飯盒,投訴完都係把餐具換左,當係換左餐廳

引用:
原帖由 Ruylive 於 2022-5-12 22:13 發表

原來你同我老婆同一個地方隔籬。佢投訴到咗,仲換埋房嗰個。遙控仲要冇電嗰度攞命。好彩佢用華為手機有遙控功能。 你係唔係冇辦法開到門撬開咗個門嗰個人。
你知不知道你老婆投訴完被針對,聽佢講投訴完,新房用品例如毛巾,水,快速檢驗棒都遲三日先俾佢,連防疫對佢態度特別唔通

引用:
原帖由 Ruylive 於 2022-5-12 22:10 發表
師兄好似喺龍門, 本來嗰間應該係溫泉酒店。酒店真係非常之一般。最近好似有人驗到新冠。
係呀,遲左三日上報,重私下加濫權加我們三日隔離,經過一輪查證,防疫部門都否認要加我們三日隔離,最後佢改口話關口最新通知不用加三天隔離,中招當時人看圖

附件

image.jpg(81.19 KB)

我從來都唔會揀深圳灣隔離 派外省住 尤其惠州劣評如潮
我只揀珠海 因為人少服務態度好啲 重要係啲酒店似畀人住 就算無外賣叫 啲伙食都唔差得去邊 好彩我次次隔離都有得叫外賣

引用:
原帖由 客仔圍 於 2022-5-13 09:24 發表

你知不知道你老婆投訴完被針對,聽佢講投訴完,新房用品例如毛巾,水,快速檢驗棒都遲三日先俾佢,連防疫對佢態度特別唔通
班友實在識得玩嘢!
我啱啱問咗佢,佢話佢嘅檢測棒第一日就派晒比佢啦,一共有五支。玩房都冇你講嗰個情形,因為佢準備好自己用嘅毛巾,所以新房有冇毛巾都唔重要。但係佢已經俾人喺嗰個群嗰度移除咗!你哋仲喺唔喺個群嗰度啊?

引用:
原帖由 客仔圍 於 2022-5-13 09:31 發表

係呀,遲左三日上報,重私下加濫權加我們三日隔離,經過一輪查證,防疫部門都否認要加我們三日隔離,最後佢改口話關口最新通知不用加三天隔離,中招當時人看圖
原來係咁樣玩嘢!
呢度我睇完個信息大概明白咩事,第一點, CT值要高過40 ,呢個係香港去大陸嘅要求,如果低過40係要送去醫院檢查,但係如果佢高過35,係可以送佢返隔離酒店嘅。所以個工作人員都冇講錯,但係冇聽過+3日嘅做法,我聽講過係,如果有人中招,全團人除咗中招嗰個,要搬去另外一間新酒店重新隔離14日。

引用:
原帖由 神風999. 於 2022-5-13 15:55 發表
我從來都唔會揀深圳灣隔離 派外省住 尤其惠州劣評如潮
我只揀珠海 因為人少服務態度好啲 重要係啲酒店似畀人住 就算無外賣叫 啲伙食都唔差得去邊 好彩我次次隔離都有得叫外賣
呢一次嘅情況真係好奇異,我已經被隔離咗五次,其中有兩次喺惠州,一次係惠東,令一次喺博羅,兩次嘅經驗都10分好,所有合理嘅要求佢都會答應包括我訂酸奶外賣等等都接受。但係今次嘅龍門,確係我見到最差嘅一次。

引用:
原帖由 Ruylive 於 2022-5-13 17:03 發表

班友實在識得玩嘢!
我啱啱問咗佢,佢話佢嘅檢測棒第一日就派晒比佢啦,一共有五支。玩房都冇你講嗰個情形,因為佢準備好自己用嘅毛巾,所以新房有冇毛巾都唔重要。但係佢已經俾人喺嗰個群嗰度移除咗!你哋仲喺唔喺個群嗰度啊?
我開左個新群,把大家再集結在一起

主題標籤 #深圳 #酒店
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]