• 瀏覽: 2,398
  • 回覆: 13
等買到新版PS5再講

相信大把同你同一諗法0既人

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2022-5-13 12:46 發表
相信大把同你同一諗法0既人
我gamepass 未完, 根本玩唔到咁多, PS 又出新 plan, 食下花生睇下有冇大割價

引用:
原帖由 chwowaw21 於 2022-5-13 08:01 發表
等買到新版PS5再講
我冇續半年,ps呃人有plus會易抽ps5,但我抽左n次唔中。
佢搞到我都唔想打ps4,因為睇到話ps5版本有60偵又光追,就唔想打ps4版,慳返好多錢起碼買少左六七隻games。

選中大部份2D遊戲、唔理新計劃!

引用:
原帖由 annabb 於 2022-5-13 13:55 發表

我冇續半年,ps呃人有plus會易抽ps5,但我抽左n次唔中。
佢搞到我都唔想打ps4,因為睇到話ps5版本有60偵又光追,就唔想打ps4版,慳返好多錢起碼買少左六七隻games。
我plus抽左兩次就中,身邊d人都話我好彩!仲要過年前抽中,跟住香港大爆發之後除左返工就係屋企開住佢……我出面抽果d就真係一次都未中過,衣家要諗換電視,下期消費卷出我就去馬……samsung qn90b

Me too, PS4 到期唔續. 另外,我不會買 PS5,已經 2 年了.

等待 PS5 slim 或 PS6.

已使用 PC game pass......NS switch......

Pan 睇下有冇七拆再諗 

無續PSN 2年 靠朋友PSN plus 上網

引用:
原帖由 evilgamer3 於 2022-5-14 13:15 發表
Me too, PS4 到期唔續. 另外,我不會買 PS5,已經 2 年了.

等待 PS5 slim 或 PS6.

已使用 PC game pass......NS switch......
其實D大作真係玩唔掂, 我都想買部 switch

到期好耐了

我仲以為因為轉 playstation plus, 所以 sony 不斷出機比客添, 我上個月第一次登記就中左派貨...見黃金啲價都落返 5500 行貨送 2 樣野, carousell 大量抽中放上去賣都係 5000 左右

個個轉晒會玩xbox,gamepass免費玩最新game,抵到爛,仲同你慢慢玩抽籤咩

有錢未續到

主題標籤 #ps5
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]