• 瀏覽: 12,119
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
h&r呢啲正仆街

精選汽車
都真係好危險下

唔停低仲繼續走

勁秋呀!

引用:
原帖由 你望緊我個名 於 2022-5-13 10:03 發表
落雨天總有濕滑嘅司機同粗心大意嘅道路

影片

影片
因為後面的車突然呠佢。

引用:
原帖由 你望緊我個名 於 2022-5-13 10:03 發表

影片

影片
香港人係咁仆街,唔係話個司機,係司機公司嘅管理層,還有後面響鞍嘅司機。

香港太多人口,今次新冠死哂老人院果班,還有死哂長期病患者係好事,可以多出一些資源。

希望第6波,請外傭果班死哂,外國回流同居又死哂,香港死剩100萬人就可以有好生活。

引用:
原帖由 你望緊我個名 於 13-5-2022 10:03 發表

影片

影片
吊!如果有人等過馬路就pk了!

引用:
原帖由 lowb233082111 於 13-5-2022 11:00 發表
幾好 力WO!!! 食左 成支燈
Toyota hiace!真係客貨車之王!

引用:
原帖由 黃金工程 於 2022-5-15 09:30 發表

因為後面的車突然呠佢。
好似係存貸Van比哂油,有車急停先有車呠

引用:
原帖由 waiwai2011 於 2022-5-13 18:28 發表
逃去無蹤
留下了車牌號碼在地上。

一比油連自己都嚇親架van0-100可以咁快

嗨左野呀

引用:
原帖由 正傻西4 於 2022-5-15 10:59 發表

香港人係咁仆街,唔係話個司機,係司機公司嘅管理層,還有後面響鞍嘅司機。

香港太多人口,今次新冠死哂老人院果班,還有死哂長期病患者係好事,可以多出一些資源。

希望第6波,請外傭果班死哂,外國回流同居又死哂,香港死剩100萬人就可以有好生活。
我只知爭你未死!

引用:
原帖由 馬拉哈雷彗星 於 2022-5-17 02:13 發表

我只知爭你未死!
該死的自然要死,此乃天意。

老人院果班其實被家人嫌棄,在老人院無尊嚴地活著,不如早啲死無咁痛苦。

長期病患者也是活受罪,早死也是好事。

請外傭及出外國是主動申請病毒來港,而且極度自私,這類人中新冠死也是咎由自取。

O狂後遺症....
耳石脫落耳水反流至天旋地轉引致港腳申縮亂踏~~~
即被冚+剷鳥........

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]