• 瀏覽: 31,736
  • 回覆: 330
  • 追帖: 1
  • 分享: 43
+10
睇左幾次條片,開聲聽就知幾咁暴力,一定好痛!心痛死人


https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2336830/即時-港聞-東張-女神利穎怡遇襲片段曝光-疑施襲-老鼠屋-戶主被捕

無線電視節目《東張西望》追訪美孚「老鼠屋」女戶主,期間有人疑用拳頭及起批踭襲擊女主持利穎怡的盤骨、面部及膊頭位置,《東張西望》其後報警,警方已拘捕一名涉案的陳姓女子涉嫌「普通襲擊」,她已獲准保釋候查,須於本月中旬向警方報到。

《東張西望》今日播出利穎怡遇襲片段,影片看到利在訪問美孚「老鼠屋」女戶主時,疑被人用車仔撞擊,利穎怡的膊頭及盤骨位置又疑被人用拳頭打到,其後利穎怡坐在該女戶主身旁繼續追問,有人突然起批踭疑撞向利的面部,《東張西望》的工作人員即時制止。





有人疑用拳頭打利穎怡的膊頭。《東張西望》節目截圖



有人疑用拳頭打利穎怡的膊頭。《東張西望》節目截圖
片段看到除利穎怡被襲擊外,負責拍攝的《東張西望》工作人員亦疑被人用手拍打,鏡頭亦一度被擊中而出現失靈情況。




有人疑用拳頭打利穎怡的盤骨位置。《東張西望》節目截圖



有人疑用拳頭打利穎怡的盤骨位置。《東張西望》節目截圖
《東張西望》即時報警,而利穎怡亦獲安排到醫院驗傷,她在節目中表示,醫生初步檢驗後發現她拉傷頸,開了消炎止痛藥給她。




有人突然起批踭撞向利穎怡的面部。《東張西望》節目截圖



有人突然起批踭撞向利穎怡的面部。《東張西望》節目截圖



利穎怡到醫院驗傷。《東張西望》節目截圖
警方回覆《東張西望》表示,大嶼山南分區警署在4月28日下午約3時接獲一名姓利女子報案,指同日上午約10時40分,在大嶼山貝澳嶼南道被一名女子以手襲擊,她盤骨及面部受傷,清醒被送往瑪嘉烈醫院治理。

經初步調查,案件列作「普通襲擊」,交由大嶼山警區刑事調查隊第五隊跟進,人員於4月29日在貝澳鹹田新村拘捕一名70歲姓陳女子,涉嫌「普通襲擊」,她已獲准保釋候查,須於五月中旬向警方報到。

[ 本帖最後由 我今天放假 於 2022-5-13 10:36 編輯 ]進入香討影片區



個女主持仲笑笑口, 戴左口罩認唔到係邊個主持


有冇報警?? 


佢可能就係想要呢d畫面做節目效果 , 成日都去甲由屋. 又去睇人捉老鼠
唔係有精神病都唔埋身.... 記得佢有次仲訪問D 醉酒佬, 呢D人都咁惹, 真係好勇
好值得比like呢班女主持, 份工唔易做  希望快D無事, 唔好唔做





痛.....



此片令人不安 


引用:
原帖由 出面有人 於 2022-5-13 10:19 發表
此片令人不安 
唔講無人知



引用:
原帖由 歸波汽功 於 2022-5-13 10:13 發表
有冇報警?? 
佢騷擾人在先 警察都最多嚟調解 唔通告個精神病嘅咩



引用:
原帖由 我今天放假 於 2022-5-13 10:21 發表

佢騷擾人在先 警察都最多嚟調解 唔通告個精神病嘅咩
但條友又困擾其他人在先喎, 如果係你咁諗既話, 係咪其他受騷擾既人都可以批佢一野?  事實唔係咁架麻..



問題出於on9監製同導演,唔攞刀斬你算好彩


睇到都心疼喔~


保護東張西望女主持<<<

前線真係有危險, D人有暴力傾向。
得兩個攝影師, 拿住大機都幫唔到手...
而家事後只有交比警方處理吧...



預期陰毛布局.....


訪問呢啲人要小心,整到自己屋企有老鼠精神一定有問題,以後勿企咁近最少一條手臂位


巧心痛 打我女神盤骨


鍵盤翻頁
左右