• 瀏覽: 9,349
  • 回覆: 229
  • 追帖: 2
塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
最緊要都係重奪法甲
同埋下季有歐冠踢

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-5-13 10:56 發表
和在巴塞時相比,美斯在巴黎的入球數下降是非常明顯的。西班牙《馬卡報》分析了其中的原因,該報認為,第一個原因是美斯現在的位置基本上是進攻中場的位置,他更多是在組織進攻,而不是完成進攻。

要考慮的第二點是,巴黎的戰術模式是否增強了這位阿根廷球星的優點,或者從另一方面來說,它是否降低了美斯的個人表現。

雖然在巴黎所進行的大部分比賽中,他們都通過控球以及球員的水準壓倒對手,但這支球隊的 ...
入唔到波係度賴屎賴屁,其實原因好簡單,就係廢。

少左咁多12碼射 
叫梅西點入波呀

在唔適合情況刀冇累球隊排6677👍 有d球隊為了令某球員適合 改變自己戰術打法 結果6677..👎😐

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-5-13 12:20 發表
在唔適合情況刀冇累球隊排6677👍 有d球隊為了令某球員適合 改變自己戰術打法 結果6677..👎😐
球隊輸波有乜所謂, 自己數據靚仔就得.

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-5-13 11:24 發表

無梅西,巴黎照樣奪冠仲早D添
事實就係事實
冇得靠幻想的
正如曼聯回收基斯坦奴
搞到連歐冠都冇得踢
都係事實嚟

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-5-13 12:20 發表
你意思係咪話梅西可有可無?

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-5-13 12:34 發表

你意思係咪話梅西可有可無?
冇害球隊😐

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-5-13 10:56 發表
和在巴塞時相比,美斯在巴黎的入球數下降是非常明顯的。西班牙《馬卡報》分析了其中的原因,該報認為,第一個原因是美斯現在的位置基本上是進攻中場的位置,他更多是在組織進攻,而不是完成進攻。

要考慮的第二點是,巴黎的戰術模式是否增強了這位阿根廷球星的優點,或者從另一方面來說,它是否降低了美斯的個人表現。

雖然在巴黎所進行的大部分比賽中,他們都通過控球以及球員的水準壓倒對手,但這支球隊的 ...
法國魚腩太硬兼有骨, 唔啱梅西食

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-5-13 12:39 發表

冇害球隊😐
即係可有可無啦

引用:
原帖由 芳達西聞 於 2022-5-13 13:03 發表

即係可有可無啦
如果排6677呢??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]