• 瀏覽: 1,226
  • 回覆: 12
MIRROR演唱會將於七月底舉行,他們早前透露現正忙於完成手頭上的工作,並預留了5、6月大部份時間出來作彩排。惟部份成員仍忙於拍攝新劇,最快要6月才可以有時間為演唱會排練。
今日姜濤在社交平台宣布5月底飛美國,但未有透露原因。有網民表示姜濤曾在訪問提到會到美國執行秘密任務,並祝福他一切順利。不過,姜濤今次飛美國,距離開騷不足兩個月,有人擔憂屆時疫情有變,會觸發熔斷機制,令他隨時返港過程變得轉折。

https://www.am730.com.hk/娛樂/mirr ... 飛美國-當地姜糖大感興奮/319106

希望姜濤有的全世界四圍去!

他想安排移民美國嗎

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-5-13 17:31 發表
他想安排移民美國嗎
姜仔只係去美國探親者

引用:
原帖由 空空奇談 於 2022-5-13 13:18 發表
MIRROR演唱會將於七月底舉行,他們早前透露現正忙於完成手頭上的工作,並預留了5、6月大部份時間出來作彩排。惟部份成員仍忙於拍攝新劇,最快要6月才可以有時間為演唱會排練。
今日姜濤在社交平台宣布5月底飛美國,但未有透露原因。有網民表示姜濤曾在訪問提到會到美國執行秘密任務,並祝福他一切順利。不過,姜濤今次飛美國,距離開騷不足兩個月,有人擔憂屆時疫情有變,會觸發熔斷機制,令他隨時返港過程變得轉折。 ...
CIA會捉去種菌做生化冇氣

引用:
今日姜濤在社交平台宣布5月底飛美國,但未有透露原因。有網民表示姜濤曾在訪問提到會到美國執行秘密任務,並祝福他一切順利。不過,姜濤今次飛美國,距離開騷不足兩個月,有人擔憂屆時疫情有變,會觸發熔斷機制,令他隨時返港過程變得轉折。 ...
希望佢唔好做美國新冠病毒啦,萬一唔好彩中咗,千祈唔好返嚟香港,死就死喺美國啦。

美國大媽落ORDER, 唔去唔得. 

錢已袋, 熔斷又如何? 

過咗去唔好返來喇

新一代YC領軍
取代咗癡瘋
去白宮述職

引用:
一路好走,去左吾好返喇。

中三仔過到去要talk english
點算

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2022-5-14 11:35 發表
美國大媽落ORDER, 唔去唔得. 
姜仔去美國只係探親,唔係為工作。

我諗香港真正嘅歌手求神拜佛希望佢唔好係當地唱歌,
如果人地聽完佢唱, 仲點會請香港歌手去開SHOW

主題標籤 #mirror #姜濤
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]