• 瀏覽: 3,353
  • 回覆: 64
其實有時傳波個個先好波,好多時入波個個反而唔需要好球技,單刀推入禁區或者門前掃把腳就入波

嘩啦啦,你咁樣批評英超四月之星?

樓主講中一半,但入波多嘅,係識走位及捕捉機會,交波嗰個未必有呢兩樣嘅才幹

有時是12碼球王,有時是豬隊友
唔係講佢

引用:
原帖由 muraman 於 2022-5-13 19:28 發表
其實有時傳波個個先好波,好多時入波個個反而唔需要好球技,單刀推入禁區或者門前掃把腳就入波
得啦,入四球就係好波,呢個新指標知啦

引用:
原帖由 kitrabbit 於 2022-5-13 19:53 發表
樓主講中一半,但入波多嘅,係識走位及捕捉機會,交波嗰個未必有呢兩樣嘅才幹
有時唔洗識走位,企係龍門口等個地波就得

引用:
原帖由 muraman 於 2022-5-13 20:23 發表

有時唔洗識走位,企係龍門口等個地波就得
鐵皮人伊卡迪-將伊卡迪視為不會動的剛體,只要不斷起高波傳中扑中佢,就有一定的概率會向龍門折射

好波唔一定入得波多 如果以入波多少來衡量好波標準 老馬不是好波 更不是球王😐

唔睇波的社交網站球迷
係唔會認同的

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-5-13 20:30 發表
好波唔一定入得波多 如果以入波多少來衡量好波標準 老馬不是好波 更不是球王😐
說得好!
有時幫隊友製造機會的先係最好波,入波個個可能係做最易的事

引用:
原帖由 B哥:插西係4仔 於 2022-5-14 06:31 發表

錯晒,係帶領球隊挑戰歐霸,先至最好波
錯晒,係帶領球隊挑戰八寶粥,先至最好波

咁如果無人識傳波都入得波多呢

引用:
原帖由 muraman 於 2022-5-13 23:32 發表

說得好!
有時幫隊友製造機會的先係最好波,入波個個可能係做最易的事
點解中場球員咁值錢咁有名氣,歷年來既名帥或名將,多數係中場球星,反而唔係入得最多波既前鋒,球壇一向地位最值得尊重既人物都係操縱了球場上命脈既創造者,個個不停吹捧前鋒入波數字,只會視角太低,由球員身份轉做領隊身份,成功多數係統治力最強既精英

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]