• 瀏覽: 14,806
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+3
我睇個app話下一個月既16號可以拎埋個1000
,之後再話最早係6月16日,5月16定6月16。解釋得好唔清楚。第二次拎都轉電子方法令取
哩兩八達通特登買黎拎消費卷,點知咁唔方便
師兄們知唔知最後1000係一早洗哂4000,5月16可以拎定要等到6月16號?

引用:
原帖由 king夏恩娜 於 2022-5-13 19:48 發表
,之後再話最早係6月16日,5月16定6月16。解釋得好唔清楚。第二次拎都轉電子方法令取
師兄們知唔知最後1000係一早洗哂4000,5月16可以拎定要等到6月16號?
6月16

5月16號前要用晒$4000先可6月16號攞埋嗰$1000

八達通揾笨實!

Thank解答

引用:
原帖由 king夏恩娜 於 2022-5-13 19:48 發表
唔知呀!我用alipay

引用:
原帖由 大內總管 於 2022-5-13 20:52 發表

唔知呀!我用alipay
上一次買第二張八仔黎拎,掉埋一邊之後再派懶得轉,咁樣分黎派,下一次都係轉左去

八達通就四處都可用,但alipay唔係處處可用,連一田都冇,食個早餐又冇,你要諗清楚,雖然煩但到處可用。

乜唔係8達通只可以嘟3000千咩!之果2000千點樣再嘟
媽好亂呀

引用:
原帖由 大內總管 於 2022-5-13 21:00 發表
八達通就四處都可用,但alipay唔係處處可用,連一田都冇,食個早餐又冇,你要諗清楚,雖然煩但到處可用。
食嘢我用自己張八仔,想買電器佢咁樣分係幾煩

引用:
原帖由 爛地一堆 於 2022-5-13 21:04 發表
媽好亂呀
唔係你夠位係可以啪夠4000.最後個1000明扣你

引用:
原帖由 爛地一堆 於 2022-5-13 21:04 發表
媽好亂呀

引用:
原帖由 king夏恩娜 於 2022-5-13 21:06 發表

謝謝你師兄

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]