• 瀏覽: 7,413
  • 回覆: 46
近年憑TVB處境劇《愛·回家之開心速遞》「Liza」一角成功入屋的姜麗文(Lesley),給人感覺性格樂觀,但原來她8年前曾因情傷確診患上嚴重的抑鬱症,更曾3度自殺。 最新影片推介:葛綽瑤專訪 自揭被

唔好以為響網上辱罵人好過癮冇咩大不了。

https://topick.hket.com/article/3251900/?r=mcsdfb

有冇被人問「母親節點過」咁困擾先
問果個自己同事黎喎 又轉台?

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-5-13 20:18 發表
近年憑TVB處境劇《愛·回家之開心速遞》「Liza」一角成功入屋的姜麗文(Lesley),給人感覺性格樂觀,但原來她8年前曾因情傷確診患上嚴重的抑鬱症,更曾3度自殺。 最新影片推介:葛綽瑤專訪 自揭被

保重

都唔明……網絡欺凌咪唔上網唔睇咪得囉,上少陣社交網會死

提示: 違規內容已被屏蔽
其實係幾仆街, 故意走去IG去搞人~

我好支持佢,幾欣賞佢

佢做演員真心好欣賞!唔好理啲閑言閒語

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-5-13 20:18 發表

賊喊捉賊?
最討厭就是這些靠父幹的二代

引用:
原帖由 ananan 於 2022-5-14 00:09 發表
佢做演員真心好欣賞!唔好理啲閑言閒語
同意,支持佢

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-5-13 22:54 發表
都唔明……網絡欺凌咪唔上網唔睇咪得囉,上少陣社交網會死
係網上睇咗入咗腦唔係關咗網絡就可以冇野㗎,呢啲係一種精神傷害,意志弱啲都可能走唔翻出來甚至自殺,所以呢唔好以為係網上講乜都得唔駛負責就亂咁傷害人,可以好大件事好大罪孽㗎,人在干天在看,罪孽係跟住你走唔甩

引用:

做得公眾人物, 預在反應係一半半.
唔係咁撚天真以為會人見人愛吓話
咁嘅低EQ/心理質數你應該早D收皮.

引用:

原來患過抑鬱症

引用:
原帖由 富貴英雄 於 2022-5-14 00:01 發表
我好支持佢,幾欣賞佢
我都支持

做到汪阿姐,Did姐級都一樣有人唔喜歡,要自己改下心態,佢個煮食節目表現太誇張

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]