• 瀏覽: 2,948
  • 回覆: 38
  • 追帖: 2
舊年既疫情搞到我又有機會再玩返巨商!不過後黎因為某d原因又左退坑,最近發現身邊有好多朋友都話想返去玩,只係唔知要去邊個server,最近聽講會開新server梵天! 仲會有一個月既300%經驗加倍呀!
https://gs.mangot5.com
大家都可以趁呢個返黎玩,不過老實講,就算係無經驗加倍都無所謂,其實而家唔理邊個server都好,新手要起家其實都好輕鬆,我呢幾日趁開server前無聊走去開左隻新角色由頭玩起,發現而家既環境真係對新手友善左好多,一開始既任務解一解就有唔錯既裝備同傭兵,唔洗好似以前早期咁刷怪刷到死。

總之巨商真係一款好耐玩既online game,咁多年真係得巨商令我可以回歸咁多次,係而家手遊、PC單機、TV遊戲當道既時代,巨商仲可以生存到咁多年真係一個奇蹟。完全唔洗理其他人點講,最緊要係自已玩得開心!

我差D以為自己睇錯
巨商係我讀書果陣玩,成十前以上,乜仲未執咩???

巨商真係我既童年回憶,中學個陣日日放學都會去網吧玩!

300%又真係正喎
話晒都係咁出左咁多年,真係要有D誘因

新SERVER幾時有先? 呢個好緊要喎!

好奇一問
巨商明明好耐啦喎,我入官網話一週年嘅?

有其他公司接手營運,而家呢個開左1年,咪1週年囉
你懂的

有冇人會玩? 可以一齊玩丫,順便帶下我

我會回歸, 到時可以加好友一齊玩!

仲可以開到新server,證明隻game都真係仲有好多人玩下

引用:
原帖由 咖哩王 於 2022-5-15 14:49 發表
仲可以開到新server,證明隻game都真係仲有好多人玩下
同跑ONLINE一樣
都可以算係一個傳奇啦,由返學玩到返工,小朋友變大朋友

巨商係我20年前第一隻玩嘅onlinegame,真係一款幾消磨時間嘅遊戲

down定game先,到時一開server就即刻入去

引用:
原帖由 師傅有請 於 2022-5-16 12:46 發表
down定game先,到時一開server就即刻入去
唔知我個舊acc仲用唔用得返?

引用:
原帖由 咖哩王 於 2022-5-16 12:49 發表

唔知我個舊acc仲用唔用得返?
師兄開過個新acc玩啦~~反正又有300%,升lv好快啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]