• 瀏覽: 8,030
  • 回覆: 69
本主題由 nc99999 於 2022-5-17 09:46 移動
以前同班同學中有個豬扒,佢昨天發WhatsApp 通知班舊同學佢就快結婚,佢未婚夫雖然不是甚麼好貨色,但佢嫁得出有人要真係奇蹟。

自己就未有著落,被人問到幾時到我結婚,十分難堪,感覺好橙。

你冇要求嘅話,可以諗下哩度幾個變態麻甩佬,西西之類…

引用:
原帖由 內思丹田 於 2022-5-14 14:06 發表
以前同班同學中有個豬扒,佢昨天發WhatsApp 通知班舊同學佢就快結婚,佢未婚夫雖然不是甚麼好貨色,但佢嫁得出有人要真係奇蹟。

沖軍三年,豬扒當貂蟬...

連班豬西都有傻仔埋單,班狗公真係做壞市場,咩狗c垃圾都食得落豬西都溝

引用:

人地扒唔扒同你有無人吼無相互關係,
佢未婚夫正唔正同你價值就有關喇。

如果你覺得佢未婚未正,又唔想慘,就可以揾佢未婚夫幫手。

引用:

試下轉基,多一倍機會。

或者叫 @追魂爺爺~ 介紹佢孫女俾你識,聽聞佢賢良淑德、沉魚落雁、閉月羞花。

樓主可能係扒王之王,只係自己唔知道,點解自己無人要,檢討下自己性格,你係咪想嫁個有錢人呢,照下塊鏡先

幻想吓疫情下一個荒島一堆飢餓麻甩圍住一件豬扒就覺得豬扒都係肉

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-5-14 14:38 發表
連班豬西都有傻仔埋單,班狗公真係做壞市場,咩狗c垃圾都食得落豬西都溝
我公司幾件扒都有著落😀
不過可能性格比較好,唔大洗,慳家

引用:

姐係你仲差過塊豬扒! 係扒王之王

引用:

證明你揀人已經離晒地

引用:

橙,蘿底橙

引用:
原帖由 tmchu007 於 2022-5-14 18:32 發表

我公司幾件扒都有著落😀
不過可能性格比較好,唔大洗,慳家
正常,如果女人知道自己有什麼斤兩,自然有價有市。

樓主性格真系有問題,你朋友嫁得出,你應櫈佢開心。而吾系唱人地。

可能在其它人眼中你也屬於豬扒類,只不過自己唔知

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]