• 瀏覽: 985
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
你哋見而家連TVB版嘅post都越嚟越少就知啦,係咪?

引用:
原帖由 cctvb33 於 2022-5-14 14:14 發表
妖台執左佢啦

魯生俾人炒咗,炒咗一班打手,咪少咗啲黑帖囉

有樓主出貼, 少得去邊

引用:
原帖由 cctvb33 於 2022-5-14 14:14 發表
樓主吾出post果日就可能係…….

妖版靜過地府🌚🌚🌚

引用:
原帖由 優秀爽快的綠洲 於 2022-5-14 19:10 發表

【李澤楷:疫情下ViuTV首季廣告收入錄雙位數增長】

李澤楷親口話,視乎股東利益再加場

// 電訊盈科(00008HK)主席李澤楷表示,首季本地經濟受到第五波疫情影響,但公司營業表現仍維持穩健,免費電視業務ViuTV黃金時段及數碼串流收視率均有所提升,雖然廣告客戶的營銷開支因疫情而變得審慎,但ViuTV今年首季廣告收入依然錄雙位數增長 //

收視有咩增長,唔好吹啦

點解TVB歌手唔去紅館開演唱會?胡鴻均開得九展兩場演唱會,仲要報埋警搏宣傳,幾經辛苦先滿,情何以堪

引用:
原帖由 初人 於 2022-5-14 19:31 發表
點解TVB歌手唔去紅館開演唱會?胡鴻均開得九展兩場演唱會,仲要報埋警搏宣傳,幾經辛苦先滿,情何以堪
郁下報警得罪堆觀眾。現在無記好似當年東方魅力咁。支出大,回本少。就算有廣告未必深刻。用品觀眾用未到或唔想用,好像成人尿片,多少人想用到。蟲草幾萬兩多少人食到。

引用:
妖版靜過圖書館冷過停屍間

全靠妖台過嚟開post撐住。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]