• 瀏覽: 51,461
  • 回覆: 928
  • 追帖: 3
+4
https://www.youtube.com/watch?v=-LuONmdzN7M

香港呢個國際金融中心仲可以頂幾耐?
唔識講, 都算, 聽力係非常重要, 都搞成咁.進入香討影片區

真心在港讀書,有幾多人三文兩語真係得?

引用:
原帖由 懸空 於 2022-5-14 20:39 發表
真心在港讀書,有幾多人三文兩語真係得?
林鄭英文反應ok.

一個人又中又英都唔係個個得。美國邊個總統唔係除咗英文就係啞巴?

引用:
原帖由 Retired2019 於 2022-5-14 23:46 發表
一個人又中又英都唔係個個得。美國邊個總統唔係除咗英文就係啞巴?
政治家武器只係用把口?putin有冇自已用手打烏?

一字咁淺,We and US 都唔明?即係話我地同阿美利堅一起努力加油啊!

誠哥英文口音十分奇怪,無損其商界實力

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2022-5-16 06:50 發表
誠哥英文口音十分奇怪,無損其商界實力
經典名句can you start lower

一定係外國勢力整蠱
林鄭都無發生咁既事
i beg your pardon

得中五程度

引用:
原帖由 Retired2019 於 2022-5-14 23:46 發表
中英文都係香港官方語言,美國官方語言只有英文,明白未

引用:
原帖由 焦你魚西 於 2022-5-14 23:30 發表

林鄭英文反應ok.
淋病就係高分低能既經典
李黃瓜英文又好好咩
真係有leader 才能既咁先叫優質
表面風光果d 害死人gar

誠哥在港英時代以can you start lower 英語成為城中熱話

香港人,未來幾年,自求多福吧。

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2022-5-16 08:09 發表
誠哥在港英時代以can you start lower 英語成為城中熱話
請問係乜嘢意思

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]