• 瀏覽: 23,265
  • 回覆: 321
  • 追帖: 1
+15
gigi北上吸引大量fans, 中港支持人數爆升, 女一地位無可替代
香港地區由高音擔當詹天文雙線出擊, 新歌"愛情許可證"及"再說我願意"佔i tunes榜前5位置
百萬點擊張馳豪下星期接力出擊
姚焯菲及何晉樂新歌不日推出, 鞏固基本盤
聲夢2吸納隔離台趙氏降將, 版圖進一步擴大

tvb引領樂壇, 成為有實力歌手的逃生門

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-5-23 09:17 發表
Windy 詹天文 - 再說我願意 (劇集《雙生陌生人》插曲) Official Lyrics Video - YouTube
風姐首再說我願意 iTunes廣東歌熱門歌曲最高第4位,
另外一首愛情許可證更一上榜5日長期No.1。兩首齊上榜企前排,真係好有型。
iTunes唔係刷刷榜,可以不斷loop排高位,係歌迷俾錢買歌先有咁嘅成績。
再說我願意youtube又過 550K views.
到現在兩首歌都冇宣傳過,真實力,有咁嘅成績真係俾過叻佢

引用:
原帖由 ocA_bca 於 2022-5-23 11:00 發表

風姐首再說我願意 iTunes廣東歌熱門歌曲最高第4位,
另外一首愛情許可證更一上榜5日長期No.1。兩首齊上榜企前排,真係好有型。
iTunes唔係刷刷榜,可以不斷loop排高位,係歌迷俾錢買歌先有咁嘅成績。
再說我願意youtube又過 550K views.
到現在兩首歌都冇宣傳過,真實力,有咁嘅成績真係俾過叻佢
聲夢本來就受歡迎, 打手不斷攻擊也阻止不了市場的決定權

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-5-23 11:09 發表

聲夢本來就受歡迎, 打手不斷攻擊也阻止不了市場的決定權
愈攻擊得多愈紅

講起聲夢, 我想話聲夢2, 見預告啲人, 真係唔多掂.....
可能係聲夢1, 4小花太高顏值. 真係可一不可再.

引用:
原帖由 打9棒 於 2022-5-23 11:44 發表
講起聲夢, 我想話聲夢2, 見預告啲人, 真係唔多掂.....
外型計女都可以,男要同Hugo, Aska等比較又真係.....
但大部份音樂智識履歷都好強,好多都自細訓練,實力唔差。

引用:
原帖由 打9棒 於 2022-5-23 11:44 發表
唔熟j,見多幾次或者顏值會變高。
4小花一開始都幾路人。

引用:
原帖由 fongvj 於 2022-5-23 11:57 發表

唔熟j,見多幾次或者顏值會變高。
4小花一開始都幾路人。
4小花一開,Chantel顏值已彈出啦!
聲J就hana ver.2 Aster劉芷君。
聲2就港大醫科生pamela 趙小婷 網上已經好多人識

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]