• 瀏覽: 8,793
  • 回覆: 49
< 十八年後的終極告白2.0 >十八年後 陳山聰、譚俊彥再續孽緣

https://www.youtube.com/watch?v=W0Bo-LkTooI進入香討影片區

講真 , 其實我連1.0都唔覺得好睇 ... ^.^"

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-5-25 08:01 發表
我連1.0都無睇~

引用:
認同

有18點當你羊

播番全套小午作  收視仲好啦

引用:
有時呢d都係好事呢
好多劇,續集唔係好既原因,係因為前作太強,有左比較
如果你話1.0唔覺好睇,就可以令2.0當新故事睇,忘記1.0,所以都係件好事呢

引用:
原帖由 焦急珍貴的隊長 於 2022-5-25 10:28 發表

有時呢d都係好事呢
好多劇,續集唔係好既原因,係因為前作太強,有左比較
如果你話1.0唔覺好睇,就可以令2.0當新故事睇,忘記1.0,所以都係件好事呢
但問題係 ... 既然1.0都唔好 , 點解會出現2.0???

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-5-25 10:39 發表

但問題係 ... 既然1.0都唔好 , 點解會出現2.0???
當時1.0播緊果時,
勁多人討論個劇情個wor
同埋又無乜負評

你唔覺得好睇,都係主觀問題

引用:
原帖由 焦急珍貴的隊長 於 2022-5-25 10:40 發表

當時1.0播緊果時,
勁多人討論個劇情個wor
同埋又無乜負評

你唔覺得好睇,都係主觀問題
憑空出現 "第7人" 都叫無人話??? ^.^"

爛尾程度直迫<金宵2>拉 , 好無???!!! ^.^"

除非幾條女每集床戲.睇落好悶

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-5-25 10:43 發表

憑空出現 "第7人" 都叫無人話??? ^.^"

爛尾程度直迫<金宵2>拉 , 好無???!!! ^.^"
咪唔好睇囉
無人逼你架

文雋喺電台講得好,TVB以前培育好多人去電影圈, 無論梁朝偉劉德華周潤發到古天樂, 今天冇人揀得落。

引用:
原帖由 焦急珍貴的隊長 於 2022-5-25 11:01 發表

咪唔好睇囉
無人逼你架
討論下姐 , 唔係凡負議見一律唔比呀下 ... ^.^"

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-5-25 10:39 發表

因為有人覺得好睇囉, 你覺得唔好唔代表冇人覺得好, 而且套劇口碑唔差, 豆瓣有7.8分,

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]