• 瀏覽: 2,789
  • 回覆: 12
雖然唔係嚟真,但都有靚佬湯揸高速戰機場面

呢套戲Ok啦!都有扭橋,有Emily Blunt,娛樂性幾豐富

引用:
原帖由 一人行 於 2022-5-28 20:25 發表
呢套戲Ok啦!都有扭橋,有Emily Blunt,娛樂性幾豐富
ching係咪記錯?女主角唔係Emily Blunt

引用:
原帖由 Fun君 於 2022-5-28 20:43 發表

ching係咪記錯?女主角唔係Emily Blunt
可能真係記錯左,咁多年我成日記住湯佬個拍檔係emily,可能一直記錯左

引用:
原帖由 Fun君 於 2022-5-28 19:58 發表
雖然唔係嚟真,但都有靚佬湯揸高速戰機場面
呢套我覺得一般,平平穩穩,交足貨,冇乜驚喜。

呢套我覺得前段好睇過後段
後面有少少一般發展
前段拍得好靚又有懸疑感

引用:
原帖由 一人行 於 2022-5-28 20:25 發表
扭橋唔太LIKE, 原本設定仲有趣

成日都係上司講大話 條橋, 一開場都知.........心諗:"唔係又係呢D下話"

引用:
原帖由 Bobic 於 2022-5-28 21:53 發表
呢套我覺得前段好睇過後段
後面有少少一般發展
前段拍得好靚又有懸疑感
我都覺前段好睇過後段,前段嘅畫面靚,愛情線前段亦比後段更感動我。

引用:
原帖由 一人行 於 2022-5-28 21:01 發表

可能真係記錯左,咁多年我成日記住湯佬個拍檔係emily,可能一直記錯左
Emily有, 是另一套

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-5-29 10:04 發表

Emily有, 是另一套
嗰套我記得,湯佬又係做軍人,不停穿越

佢開頭係一個好Hea好怕死呃飯食嘅軍人,佢好少以呢種形象出現,好正。

睇過,一般啦

有個位唔明,女主角60年後先跌落地球,
係穿越,定boss吹水唔係2077年?

引用:
原帖由 Fun君 於 2022-5-29 15:52 發表
有個位唔明,女主角60年後先跌落地球,
係穿越,定boss吹水唔係2077年?

太空人,傑克本體原本妻子,深度睡眠至少六十年後甦醒。
好似有D搵戲黎做.........

原本個故仔仲合理

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]