• 瀏覽: 14,445
  • 回覆: 221
  • 追帖: 4
+25
**問題已解決,大家不需到網上訂金巴票,金巴班次及購票預在訂好酒店後會一併安排,請參看#21樓

補充:

用電腦網頁版訂唔到酒店,用手機apps就好順利,唔知係唔係我問題,大家不妨都試下,如果有問題,可以打電話去酒店查詢,澳門喜來登 +853 28802000。

約好酒店檢酸俾埋錢,記得清楚截圖,包括預約確認同付款憑證,唔係就好麻煩。

去度關口先買

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-6-6 10:29 發表
各位大大,訂咗下星期澳門隔離酒店,但上微信嘅金巴公眾號買唔到飛,請問如何可以訂飛?thanks
我都想知

引用:
原帖由 love20031606 於 2022-6-6 18:24 發表
去度關口先買
你近期試過嗎?

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-6-6 10:29 發表
各位大大,訂咗下星期澳門隔離酒店,但上微信嘅金巴公眾號買唔到飛,請問如何可以訂飛?thanks

可以呀

引用:
原帖由 eriealan 於 2022-6-7 19:32 發表

可以呀
多謝資料,不過實際訂不到票,剛打去金巴問,原來已訂了隔離酒店,出發前三天會電郵通知當天班次,提前兩小時到大橋口岸,做一次核酸。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-6-7 20:20 發表

多謝資料,不過實際訂不到票,剛打去金巴問,原來已訂了隔離酒店,出發前三天會電郵通知當天班次,提前兩小時到大橋口岸,做一次核酸。
酒店而家難唔難訂

引用:
原帖由 春日野穹大炮哥 於 2022-6-8 02:17 發表

酒店而家難唔難訂?
唔太難,但嚟緊暑假,估計會緊張

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-6-8 10:22 發表

唔太難,但嚟緊暑假,估計會緊張
你訂邊間酒店 ?
係唔係要先比哂酒店費用 ?

引用:
原帖由 samsam~ 於 2022-6-10 17:58 發表

你訂邊間酒店 ?
係唔係要先比哂酒店費用 ?
訂咗喜來登,上次都係住哩間,700/日,checkin時簽卡

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-6-10 18:04 發表

訂咗喜來登,上次都係住哩間,700/日,checkin時簽卡
岩岩打去問過,發左電郵比我,✓入去訂房全部係英文 😅

引用:
原帖由 samsam~ 於 2022-6-10 18:55 發表

岩岩打去問過,發左電郵比我,✓入去訂房全部係英文 😅
訂咗幾時呢

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-6-10 19:53 發表

訂咗幾時呢
未訂,我唔係太明白,點揀日子架 ?

附件

IMG_20220610_202306.jpg(42.31 KB)

引用:
原帖由 samsam~ 於 2022-6-10 20:24 發表

未訂,我唔係太明白,點揀日子架 ?
比如訂15號入住,咁checkout date係29號,頭尾15日。

隔離期間要做幾次核酸檢測,共二千蚊,唔知係咪碌卡,以前做三次,免費。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2022-6-10 20:25 發表

比如訂15號入住,咁checkout date係29號,頭尾15日。

隔離期間要做幾次核酸檢測,共二千蚊,唔知係咪碌卡,以前做三次,免費。
我上年6月都隔離過,無訂酒店,過左關先揀酒店。
而家見到個圖係甘,跟著點做呢?

附件

IMG_20220610_203311.jpg(59.72 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]