• 瀏覽: 41,981
  • 回覆: 125
+4
唔係睇新聞都唔知原來佢地係一齊,玩兩年地下情

有報導話陳家樂約埋連詩雅同埋佢地啲朋友一齊出海玩,之後陳家樂趁連詩雅去廁所就預備求婚
佢地兩個都未有回應,不過陳家樂經理人就話之後會一次過回應喎!兩個唔否認又話遲啲先回應都有9成架啦!

我對陳家樂印象仲停留係比余香凝疑似戴帽階段,同埋睇左佢個套恐怖片
估唔到佢會同連詩雅!佢地都幾襯呀

更新:
陳家樂之後回應傳媒,承認已跟連詩雅訂婚:「多謝大家關心,我哋訂婚啦,收到好多朋友既祝福,好感恩!但係結婚日子未有確實嘅計劃,因為我哋大家手頭上仍然有好多工作要專注完成先,結婚嘅計劃同籌備都需要好多精神同時間,所以暫時先放下,遲啲有好消息一定同大家分享。」據知,家樂今次求婚保密工夫做到足,只有老闆和Mani等人知,連屋企人也蒙在鼓裏,連最錫他的嫲嫲也是看新聞才發現,搞到要跟嫲嫲解畫,認真瞞晒全世界。而連詩雅有回應了跟家樂訂婚一事。

連詩雅閨蜜黃翠如對於好友就快嫁人,她開心地說:「我知道呀!好為佢哋開心,佢哋係好可愛同好靚的一對!等待他們的婚禮中!」

原來真係有求婚架!

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2022-6-7 15:29 發表
唔係睇新聞都唔知原來佢地係一齊,玩兩年地下情

有報導話陳家樂約埋連詩雅同埋佢地啲朋友一齊出海玩,之後陳家樂趁連詩雅去廁所就預備求婚
佢地兩個都未有回應,不過陳家樂經理人就話之後會一次過回應喎!兩個唔否認又話遲啲先回應都有9成架啦!
如果冇求婚/女方冇答應嘅話都幾尷尬

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2022-6-7 15:46 發表

如果冇求婚/女方冇答應嘅話都幾尷尬
如果係既話直接否認算啦

余香凝跟連詩雅都係高瘦平
原來陳家樂喜歡呢類型
真係百貨賣百客

襟兄弟團

靚仔靚女,幾好啊😍

連詩雅雞嚟

呢條女,齋玩腳都夠玩過世