• 瀏覽: 21,286
  • 回覆: 256
  • 追帖: 12
+175
矮佬之道0619 各位午安, 又要開新帖

附件

A.jpg(92.15 KB)

B.jpg(87.16 KB)

附件

午安.jpg(54.04 KB)

G801.png(453.72 KB)

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-6-13 11:38 發表
午安羊師傅
支持新貼😎

支持

神仙又無得追, 應唔想追, 因為狗上瓦桁有條路.

附件

神仙.png(580.25 KB)

連隻保羅都唔夠跑,就真係幾難追。除非神仙再來一日贏三場就重有數講🤔😅

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-6-13 12:50 發表
神仙又無得追, 應唔想追, 因為狗上瓦桁有條路.
騎練都係都係帶出左5個馬位,都好hi難追喎😅

引用:
原帖由 pkngzone 於 2022-6-13 15:41 發表
連隻保羅都唔夠跑,就真係幾難追。除非神仙再來一日贏三場就重有數講🤔😅
保羅跑1.35幾, 神仙都追唔到, 好似內定一樣, 如跑番與一定美麗那次時間又唔同, 1.33.69喎! 不過同樣輸比亞蔡.

引用:
原帖由 四重新隊長 於 2022-6-13 16:27 發表

騎練都係都係帶出左5個馬位,都好hi難追喎😅
內定係碌野係冠軍, 又點會咁容易追喎. 不過季尾都有一啲話題都係好事, 對營業額都有幫助.

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-6-13 17:01 發表

內定係碌野係冠軍, 又點會咁容易追喎. 不過季尾都有一啲話題都係好事, 對營業額都有幫助.
我覺得閪狗會追

周日呢件應會有飛喎! 都要留意一吓先.

附件

16-410R10-勇士勁(摩潘)勇士團體.jpg(95.43 KB)

20091107w8白玉駿駒(摩鄭)陳樹荃.jpg(155.96 KB)

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-6-13 20:39 發表
周日呢件應會有飛喎! 都要留意一吓先.
都唔知係田雞上還是狗哥上?

引用:
原帖由 極矮佬 於 2022-6-13 20:40 發表

都唔知係田雞上還是狗哥上?
不過唔係無對才, 就係老妖呢一隻.

附件

年年豐收4.jpg(297.59 KB)

各位早晨, 波叔粒糖好似派得一少氣一啲喎!

附件

nice day 2.PNG(670.87 KB)

nice day 2.PNG

K6.jpg(45.45 KB)

今季被稱贏馬集團, 下季講馬佬要加埋伍仔了!

附件

贏馬集團.png(593.43 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]