• 瀏覽: 690,684
  • 回覆: 6,179
  • 追帖: 26
+94
本主題由 4仔太郎 於 2022-9-8 08:46 關閉
引用:
原帖由 歐辰 於 2022-6-15 12:12 發表

如果文尼會轉會
暫時下季陣容有機會係咁,轉成 4213
仲有另一個可能係 3412?
(未簽吹緊個啲先唔計)

大家點睇?
YNWA

我覺得有人肯來利記,好大原因是因為高普

從前有利雲,在多仔時爆發
現在有文尼和沙拿

呢次買入紐尼斯,會進行成點呢

報到!

YNWA

引用:
原帖由 seager22 於 2022-6-15 15:17 發表
🚨 Real Madrid C.F. are in discussions with Dortmund for the signing of Jude Bellingham and feel a fee of around €90M would be enough.

The agreement would bring the player to Madrid in 2023 because he ...
9000萬太貴喇……

藍斯仔呢嘢無咗下文既?

今年至少要加多個中場, 否則好難捱...... 除非 E67 同 J17 有突破

話時話, 卡華奴都未列入一隊, 反而 Nunez 已加入咗:
https://www.liverpoolfc.com/team/first-team

引用:
原帖由 歐辰 於 2022-6-15 15:30 發表

9000萬太貴喇……
7650萬鎊,不過貴唔過D27

引用:
原帖由 kcmc 於 2022-6-15 15:44 發表

7650萬鎊,不過貴唔過D27
D27 係 7500萬歐喎……平過比寧咸好多

引用:
原帖由 歐辰 於 2022-6-15 15:50 發表

D27 係 7500萬歐喎……平過比寧咸好多
要用成 90M 歐買個英格蘭幼齒, 我覺得唔值
南美, 非洲, 甚至歐洲應該仲唔少選擇, 只係非英人而已

希望高普可以令兩個葡超射手升呢,期待新一季新三叉

引用:
原帖由 new1new 於 2022-6-15 16:13 發表
希望高普可以令兩個葡超射手升呢,期待新一季新三叉
我希望快D攪掂埋藍斯仔同入番至少一個中場
睇番官網隊中場陣容, 得以下人腳:
F3
T6
M7
K8
H14
C15
J17
E67

得8個人(未計卡華奴),當中兩個未夠班既幼齒,一個海鮮波K8,一個傷完後無法搭回狀態既C15,同埋年紀大既兩位隊長,可以keep到打多D既(如無傷病)實際可能只得F3同T6

除非叫 F9 改打攻中,再搵個後衛(如G12/M32)改打防中,A66間中客串做中場,否則真係好難捱

報到 YNWA

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Sadio Mané and Bayern Munich have reached a verbal agreement on personal terms over a 3-year contract.

Bayern are set to submit a new bid to @liverpoolfc soon. The deal is in the final stages.

(Source: @fabriziorom)

引用:
原帖由 歐辰 於 2022-6-15 15:30 發表

9000萬太貴喇……
唔好玩啦,講到非君不嫁咁原來係比唔起錢買

咁追個第二條女算啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]