• 瀏覽: 690,789
  • 回覆: 6,179
  • 追帖: 26
+94
本主題由 4仔太郎 於 2022-9-8 08:46 關閉
引用:
原帖由 天天小綿羊 於 2022-6-15 15:19 發表
我覺得有人肯來利記,好大原因是因為高普

從前有利雲,在多仔時爆發
現在有文尼和沙拿

呢次買入紐尼斯,會進行成點呢
高普調教前鋒有一手,以前在多蒙特以調出幾個神射手

引用:
原帖由 歐辰 於 2022-6-15 15:50 發表

D27 係 7500萬歐喎……平過比寧咸好多
D27 連add on 係一億歐元, 8500萬鎊

報到

報到

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-6-15 16:25 發表

我希望快D攪掂埋藍斯仔同入番至少一個中場
睇番官網隊中場陣容, 得以下人腳:
F3
T6
M7
K8
H14
C15
J17
E67

得8個人(未計卡華奴),當中兩個未夠班既幼齒,一個海鮮波K8,一個傷完後無法搭回狀態既C15,同埋年紀大既兩位隊長,可以keep到打多D既(如無傷病)實際可能只得F3同T6

除非叫 F9 改打攻中,再搵個後衛(如G12/M32)改打 ...
計晒健康/年齡/水準, 八個得F3一個有10足信心.

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-6-15 16:25 發表

我希望快D攪掂埋藍斯仔同入番至少一個中場
睇番官網隊中場陣容, 得以下人腳:
F3
T6
M7
K8
H14
C15
J17
E67

得8個人(未計卡華奴),當中兩個未夠班既幼齒,一個海鮮波K8,一個傷完後無法搭回狀態既C15,同埋年紀大既兩位隊長,可以keep到打多D既(如無傷病)實際可能只得F3同T6

除非叫 F9 改打攻中,再搵個後衛(如G12/M32)改打 ...
講得冇錯,得F3係28歲最當打,本來K8同C15都當打,但佢地呢幾年嘅表現係點?相信大家心中有數。T6同隊長已經31歲,年紀+傷疲,佢兩個冇可能踢太多。M7相信只係間中輪換下唔會出得幾多。如果唔買中場,我估J17同E67會出多咗,但效果如何呢?暫時信心不大。

引用:
原帖由 lpj88 於 2022-6-15 19:59 發表

計晒健康/年齡/水準, 八個得F3一個有10足信心.
如果fsg唔夠錢,一係買個打到防中同中中既替補先,呢個位既替補係最平,千幾萬已經有交易,攻中位有質素既,都要50m英鎊一個,雖然都平過比寧咸好多架啦,但唔夠錢就唔好買住啦

但防中/中中既替補點都要買一個架啦,唔係遲d一次個換咁多中場,咪又係死

買呢件頂住先啦
https://youtu.be/rmNLA5JiLrA

M32 同埋F9打中場係好提議,或者推A66上古,G12打右閘

引用:
原帖由 seager22 於 2022-6-15 20:33 發表

如果fsg唔夠錢,一係買個打到防中同中中既替補先,呢個位既替補係最平,千幾萬已經有交易,攻中位有質素既,都要50m英鎊一個,雖然都平過比寧咸好多架啦,但唔夠錢就唔好買住啦

但防中/中中既替補點都要買一個架啦,唔係遲d一次個換咁多中場,咪又係死

買呢件頂住先啦
https://youtu.be/rmNLA5JiLrA
呢個借左去費倫天拿, 人地都想買斷.
應該幾好用.

引用:
原帖由 lpj88 於 2022-6-15 22:52 發表

呢個借左去費倫天拿, 人地都想買斷.
應該幾好用.
科倫天拿唔買斷了,可能無錢,下年返阿記

23年完約,達哥可能唔識用,又或者佢feel唔到溫暖,想返南美

高普同利記出名行溫情牌,陣中又多南美葡語人,可能會唔同

不過用佢預左要比多d心理輔導同愛

引用:
原帖由 JKL8888 於 2022-6-15 13:02 發表

簽完d27,做咩靜晒…連傳都無傳….仲差一個中場,雖然利記啲刁係失驚無神嚇你一驚啫…但都畀少少風聲好喎….中場真係刻不容緩喇….b to b 又防中又好!點都要賣,高普都打過雙防中架….
未買到防中,可以將M32推上中場頂住先,佢又可以帶波入禁區,不防一試

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-6-15 15:44 發表
藍斯仔呢嘢無咗下文既?

今年至少要加多個中場, 否則好難捱...... 除非 E67 同 J17 有突破

話時話, 卡華奴都未列入一隊, 反而 Nunez 已加入咗:
https://www.liverpoolfc.com/team/first-team
呢件買唔買到都無所謂,其實比多啲機巴特利仲好

引用:
原帖由 seager22 於 2022-6-15 23:08 發表

科倫天拿唔買斷了,可能無錢,下年返阿記

23年完約,達哥可能唔識用,又或者佢feel唔到溫暖,想返南美

高普同利記出名行溫情牌,陣中又多南美葡語人,可能會唔同

不過用佢預左要比多d心理輔導同愛
托拉拿我一向都覺得係好好嘅防中,可惜我唔係FSG或者高普😮💨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]