• 瀏覽: 690,717
  • 回覆: 13
  • 追帖: 26
+94
本主題由 4仔太郎 於 2022-9-8 08:46 關閉

引用:
原帖由 seager22 於 2022-6-17 06:37 發表
🚨🇵🇹 | Vieira > Arsenal: 𝐇𝐞𝐫𝐞 𝐰𝐞 𝐠𝐨!

Arsenal have reached full agreement with Porto for offensive midfielder Fábio Vieira, here we go! 🔴

🤝 Porto have accepted Arsenal bid for €35m as negotiation ha ...
唔知利會唔會去諗李城 tielemans?

引用:
原帖由 howevera 於 2022-6-17 07:56 發表

話自己夠人先唔駛咁容易比人托價
絶對係

引用:
原帖由 黑人898 於 2022-6-19 23:51 發表
沙拿身價重係最高,可能續約後,遲兩年再賣都唔會點蝕
打機咁諗就可以,現實有個 pogba 比你看強留會點樣。

引用:
原帖由 黑人898 於 2022-6-19 21:32 發表

基達著8號唔知係咪有壓力,買咗遲一年嚟,個時好期待,點知嚟咗幾年,都冇紅牛八成表現,將件8號換比第個,可能好啲
佢比紅牛用殘左

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-6-20 10:06 發表

會唔會係不適合踢英超?
佢傷的情況都幾密,好難講佢啱唔啱 PL

引用:
原帖由 那些年 於 2022-6-22 06:17 發表
就算沙拿free go... 利記都已經係賺晒啦!
攞左咁多 champ,值

引用:
原帖由 new1new 於 2022-7-3 22:02 發表
【三年後會上到咩位...】

沙拿續約三年,幫利記入超過二百球應該唔係咩難事。

利記史上最佳入球機器︰

1. 魯殊 (346球)
2. 羅渣‧亨特 (285球)
3. 鶴臣 (241球)
4. 李道爾 (228球)
5. 謝拉特 (186球)
6. 科拿 (183球)
7. 杜格利殊 (172球)
8. 奧雲 (158球)
9. 沙拿 (156球)

#LFC #YNWA #WeAre ...
今年過 G8 先

今年全部賽事可換5個,最少要有 3+2 前鋒先夠用,每人出場時間少返 d,有利 9/11 呢 d 30+ 的球員。

引用:
原帖由 kcmc 於 2022-7-5 03:24 發表

佢意思係如果有2000萬,就會放F9走,而到1月至會補人…
咁仆街

引用:
原帖由 The_Cardigans_ 於 2022-7-5 12:31 發表
F9 都放 使唔使咁莫財阿!

除非F9 主動提出走人!唔係點解要放?

2000萬可以買到咩人?
係咯,攪乜要放尹光?

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-7-15 08:48 發表

我覺得Diaz唔算水,勤力有技術,但暫時睇入球能力只係一般
diaz 做左好多場救世主。順帶一提,網上看過資料,加埋係 porto 的賽事,佢踢的場數,係利球員中最多。

引用:
原帖由 rxblack 於 2022-8-1 18:31 發表

T6防守比佢剛剛來的時候好好多,之前差唔多次次都犯規,呢場就連波都攞埋
最少唔驚佢紅

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-8-1 17:32 發表

其實我真係想高放藍斯仔去打右閘, 推A66上去打中場試下
等A66專心進攻, 間中協助, 藍斯仔專心打防守, 可能仲好
可以一試

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]