• 瀏覽: 690,790
  • 回覆: 34
  • 追帖: 26
+94
本主題由 4仔太郎 於 2022-9-8 08:46 關閉
YNWA

引用:
原帖由 歐辰 於 2022-7-11 22:04 發表
睇緊利記練波,應該係練緊迫搶?節奏真係好快,體能對加盟球員明顯好大挑戰,見到紐尼斯之類都幾跟唔上……反而本身骨幹球員感覺幾輕鬆……利記體能要求真係好高
紐尼斯操練隻整傷右腳,高普叫佢暫時停操,最後換咗拖鞋,見佢行得OK,應不是大問題

其實c15踢得好,諗唔到又傷咗

B43幾好,過多幾年,有機接F3班,F19和C28中規中矩,不過體形輸洩,其他後生唔多得

上半埸失誤和斷波太多,下半埸穩定番,M80打後一格,表現醒神咗,連大罪人C88少咗失漏,仲有腳射門,C28和aE19多咗走位互動,和G2在右路發動攻勢,但對手拍大巴,而且又唔轉向,跟本作用不大,M92波蘭仔出埸時間少,加上多在右路上,所以亦少觸球,J17慈善盾和今埸無出,若無傷患,下埸富咸,可能有正選

引用:
原帖由 Kclundo 於 2022-8-1 12:08 發表

B43好淡定,艾利諾和卡華路技術好,皆大將之材,但要多合拍一隊主力,才能進步。其他小將甚有差距,唯大球會,不妨多培養小將,總有人跑出!

我哋中前場球員一向體型輸蝕,場場面對泊大巴,總有老鼠拉龜之勢,買入紐尼斯後,進攻明顯多面化了。

今季同M7續約,補充中場兩閘,超值!冇賤賣F9、G12、T21,亦反映高普爭標雄心!數來數去,尚欠一個年輕超強體力嘅工兵中場而已。至於個別老化弱化球員,自然流失吧 ...
B43得17歲,已有咁好波底,成長更強壯,絕對有能在一隊立足

E19和C28有技街,但真係洩咗身材,五五波輸九成,要做多D走位配合,靈活變化,留意大局,才可克敵,剛戰死攻右路,唔做轉向,又無拉邊效果,跟本浪費,仲有好多嘢要學

Fabrizio Romano說利記轉口風,可能會關窗前買中埸

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 nightscrawler 於 2022-8-9 16:49 發表

係就好, 啱啱開季已經一堆文員, 唔買一個中場真係攪唔掂甘多戰線
仍傳M紐尼斯

引用:
原帖由 kk12837 於 2022-8-9 16:53 發表

係就快啦
希望啦!

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2022-8-9 16:37 發表

T6抖6個星期,即係最快9月尾先出得,J17抖4星期,即係未來幾場波,中場得F3, M7, K8, H14可用(我會將E19同C28計兩翼替補先,當然可以叫佢哋踢中場),重要睇下達哥有冇傷風感冒,正路都知唔夠人喇!踢殘埋F3同兩個隊長就真係收得工。
上季中開始4綫作戰,已頂得好辛苦,今季雖然有C28和E19,增加番活了,但仍未可作重心,要爭前列和歐聯,以現時中場,就是無傷無病,都跟本不夠力

引用:
原帖由 hkpapa852 於 2022-8-9 17:16 發表

其實T6都係30+,體能都唔會頂到全季正選,都係要搵人接班啦!
計人頭的話,其實係咪應該30或以上當半個合理D?
計人頭,C15,K8和J17的功用,無可能計半個

引用:
原帖由 Fish338 於 2022-8-9 18:07 發表

係需要.希望係真
機Fabrizio Romano講得出,可以相信

引用:
原帖由 兔子拔 於 2022-8-9 18:34 發表

唔好可能喇,真係有需要就好買喇
都要老細肯放水先

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2022-8-9 18:49 發表

同意,其實利記中前場球員嘅身形普遍都比較輸蝕,所以我係支持買返個大大隻嘅黑人防中返黎。
係得H14和M7身體質素好D,但都30+,T6和K8玻璃人,C15已廢武功,其實J17都易傷,F3亦比較瘦,而C28和E19身形完全輸哂,同對手一拍,輸9成,做防守洩底!

引用:
原帖由 黑人898 於 2022-8-9 19:47 發表

因為新買手係萄系,另外M紐尼斯球會莫財,希望壓到價
這個個人技術好,有突破能力,喜歡上腳,但唔會hold慢,打滋陰波,而係推住上,揾機會,若進攻夾到,應該更立體,但要立即適應到高生體系,又未必咁快

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]