• 瀏覽: 693,759
  • 回覆: 6,179
  • 追帖: 21
+94
本主題由 4仔太郎 於 2022-9-8 08:46 關閉
理論上J17/E19, 今年點都會比上年有進步.

引用:
原帖由 黑人898 於 2022-7-2 21:21 發表
沙拿續約,估計佢啲波衫銷量又多咗,舊年佢係利記球員波衫銷量第一,世界排名第五,文尼係利記波衫第七,所以芬威係選擇性留人
計過數唔會死錯人

【歡迎加盟 - 卡華路】

卡華路正式成為利記球員,將會成為28號球衣新主人。

戴維斯改穿24號。

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

https://youtu.be/XvwwvhsGUz0 原來高普睇中呢個,20歳,克羅地亞人,偶像係摩迪,踢緊紅牛,爆料記者係最早話沙拿30號續約,今次話利記出價2600萬,唔知可唔可以用K8直接換,另外有個迷信理由買佢,連續好多年嘅歐聯冠軍都有克羅地亞球員,利記個年都有路夫蘭,皇馬摩迪都攞幾次

利物浦好似係奧地利集訓,唔知係咪順便傾埋蘇薜

費明奴同祖記換拉比奧, 可同泰亞高輪流打攻中.

我反而覺得法明奴會係新一季plan B
當轉陣成4231會變成10號位
賣左佢仲有邊個咁高質既做替補

走埋明奴 唔夠人

引用:
原帖由 同修仁德 於 2022-7-3 20:13 發表
f9 留既機會大

引用:
原帖由 同修仁德 於 2022-7-3 20:13 發表
對皇馬嗰埸佢禁區製造混亂,落底刮返個波出黎都幾殺食。

引用:
原帖由 黑人898 於 2022-7-3 19:50 發表
https://youtu.be/XvwwvhsGUz0 原來高普睇中呢個,20歳,克羅地亞人,偶像係摩迪,踢緊紅牛,爆料記者係最早話沙拿30號續約,今次話利記出價2600萬,唔知可唔可以用K8直接換,另外有個迷信理由買佢,連續好多年嘅歐聯冠軍都有克羅地亞球員,利記個年都有路夫蘭,皇馬摩迪都攞幾次
呢個我早幾日前已經出個post過利記睇中左

都啱money ball原則,基本上可以試下,比高普帶下可以成材,又唔使放哂個未來係班青年軍身上

【三年後會上到咩位...】

沙拿續約三年,幫利記入超過二百球應該唔係咩難事。

利記史上最佳入球機器︰

1. 魯殊 (346球)
2. 羅渣‧亨特 (285球)
3. 鶴臣 (241球)
4. 李道爾 (228球)
5. 謝拉特 (186球)
6. 科拿 (183球)
7. 杜格利殊 (172球)
8. 奧雲 (158球)
9. 沙拿 (156球)

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

卡華路穿28波衫,咁件10號波衫唔通真命天子係比寧咸?愈來愈似啵!

引用:
原帖由 灰!! 於 2022-7-3 21:02 發表
走埋明奴 唔夠人
希望唔會走啦

引用:
原帖由 new1new 於 2022-7-3 22:02 發表
【三年後會上到咩位...】

沙拿續約三年,幫利記入超過二百球應該唔係咩難事。

利記史上最佳入球機器︰

1. 魯殊 (346球)
2. 羅渣‧亨特 (285球)
3. 鶴臣 (241球)
4. 李道爾 (228球)
5. 謝拉特 (186球)
6. 科拿 (183球)
7. 杜格利殊 (172球)
8. 奧雲 (158球)
9. 沙拿 (156球)

#LFC #YNWA #WeAre ...
今年過 G8 先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]