• 瀏覽: 693,560
  • 回覆: 6,179
  • 追帖: 24
+94
本主題由 4仔太郎 於 2022-9-8 08:46 關閉
引用:
原帖由 kcmc 於 2022-7-5 03:24 發表

佢意思係如果有2000萬,就會放F9走,而到1月至會補人…
咁仆街

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2022-7-5 04:24 發表

我就係唔明點解唔係放完即補?要到1月先補咁奇?諗住11月踢世界盃所以4個前鋒夠數?順手慳返半年人工?況且1月會有咩好球員可買呢?以高普一貫做法,又要夾返兩三個月先出,唔通認為可以再出現D23呢啲特別嘅成功例子?

如果FSG真係想慳人工而遲半季先補人,我真係畀佢吹脹!
只係初步計畫姐,主要係利記唔係好想放,但最後都會尊重F9意願,即係話如果F9好想走(想多上陣,搏打到世界盃),亦同時有人出到二千萬磅至會放,但到而家都未有收到過…呢D情況隨時會玩到轉會窗最後幾日至決定到,所以唔會臨尾夾硬買…

報紙佬吹多

我覺得綿奴多數一係續約或free go

始終都係老臣子

引用:
原帖由 那些年 於 2022-7-5 10:24 發表

有分英超字體或利記球會字體(杯賽)

第二隻字體真係唔多睇得慣

引用:
原帖由 Kamanbbb 於 2022-7-5 00:41 發表

佢走,對雙方都係好事
要睇下有冇人接

引用:
原帖由 kcmc 於 2022-7-5 12:15 發表

只係初步計畫姐,主要係利記唔係好想放,但最後都會尊重F9意願,即係話如果F9好想走(想多上陣,搏打到世界盃),亦同時有人出到二千萬磅至會放,但到而家都未有收到過…呢D情況隨時會玩到轉會窗最後幾日至決定到,所以唔會臨尾夾硬買…
之前又話F9偏向留低?
希望佢會留啦

引用:
原帖由 kcmc 於 2022-7-5 02:19 發表
indykaila News
@indykaila
· 3h
Lastest on Roberto Firmino. Juventus & Borussia Dortmund have made enquires. If £20m bid is submitted.. The player will be allowed to leave this summer with new repl ...
開2000萬,我覺得係等還價

如果2000萬,可以考慮迪比

唔會走下話, 今年仲要可以換5個, 大把機會出場啦

引用:
原帖由 黑人898 於 2022-7-4 11:00 發表
下年又一月踢菲州盃,趁早賣走K8,保留沙拿一個菲州球員
兩年一次,下年又踢?今年咪踢完囉

f9要留佢可帶起新人入局

【Paul Gorst Q&A 4/7】

Paul Gorst不定期Q&A同利迷互動傾吓波,當中包含佢所見所聞嘅球會消息及個人意見,最新重點如下︰

球員動態
- 下季前線主力應該係迪亞斯、紐尼斯及沙拿
- 迪亞斯有完整季前準備後,預計會更上一層樓
- 集中處理基達及高美斯續約問題
- 假如基達唔續約,都唔會今夏放人,寧願俾佢下年自由轉會,不過暫時續約機會高
- 艾利諾應該會有更多出場機會,主要擔任中場八號位偏右一邊,開咧正選都唔奇
- 唔急於放走張伯倫,除非佢主動提出離隊,由於佢能夠擔任多個位置,對調配係有幫助
- 祖達最佳位置應該係九號位,喺門前捕捉機會
- 唔會今夏放走費明奴,仍然有舉足輕重角色
- 前線有五名主力已經足夠,哥頓會有更多盃賽上陣機會

球會動態
- 十號波衫下季估計會懸空
- 上季落後時慣常變陣用上4231陣式,里達斯經常強調要令對手難以預測,新一季應該會更多嘗試

轉會傳聞
- 比寧咸係轉會目標之一
- 雖然普遍認知係利記今夏收購已經完成,但呢啲野隨時話變就變

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

「7月3日轉會傳聞」 #柒菇碌篤篤

#全屬9Up打個J早啲瞓聽朝返工

外國利迷一窩蜂 #9Up 利物浦決定出價一億鎊在今夏收購比寧咸。

一億鎊,當 £80+20m,都要俾 8000 萬,看似遙不可及,但 FF 一下其實又唔係完全無可能…

高美斯 3000 萬鎊,傳聞維拉有興趣;
張伯倫 1000 萬鎊,傳聞韋斯咸、維拉、修咸頓都有興趣;及
拿比基達 1700 萬鎊,傳聞祖記有興趣,亦有參與 9Up 嘅利迷表示直接把基達成為交易的一部份,相信蜜蜂兵團都願意接收這位曾經的德甲最佳中場球員。

餘下 2300 萬鎊如下:

賓戴維斯連件 28 號都俾卡華奴攞埋,相信離隊的日子不遠矣,就當 200 萬鎊;外借菲臘斯、VDB 等,加加埋埋又收多 2-300 萬鎊;最後 1800 至 2000 萬鎊… 其實還可以賣一個人,但肯定好大爭議,出售居迪鍾斯。畢竟若能簽下比寧鹹的話,相信鍾斯出場機會會大幅減少,把他出售可能才是對他的仕途發展最大幫助🥺(當然反鍾黨表示貼埋機票送佢走🤷🏻‍♀️

早唞,我去打丁了👋🏻

#9Up勿認真

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]