• 瀏覽: 19,524
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1

咁睇病既人係咪要自備正常聽力既人陪診?

利申 : 網上圖片 唔知有冇改圖成份

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2022-6-16 00:32 發表

點解可以諗到呢個安排

個電視拎黎睇新聞?

引用:

P圖機會好大, 張紙有波浪高低位唔喺平直, 幾行字好直打橫一行過無波幅位

第一眼留意到嘅,係應該:on the television 先啱😅

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2022-6-16 10:30 發表
第一眼留意到嘅,係應該:on the television 先啱😅
邊度?

希望咁樣之後會有改善啦

而家乜嘢都電子網絡,   app看籌號都可以嘅啫

天才

有乜問題?

以下只係我推測.

聽力中心係測試病人的聽力, 唔係測試陪診人士聽力.
佢地先廣播叫一兩次名, 當係測試. 先測病人聽唔聽到廣播。

如果連廣播聽唔到, 職員應該會直接搵病人, 可能會有特別處理.

引用:

多數有人陪診架嘛(有呢個服務,估計要錢,但綜援或可免費呱,我估)
個別無嘅,護士會注意架啦

我估最主要是, 安放唔到太多電視.  所以要用廣播.
但又怕病人真係聽唔到, 所以貼告示.
如病人真係聽唔到, 都可以留意下護士有冇搵人.

明白咩叫,聽條鐵咩

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-6-16 10:21 發表

P圖機會好大, 張紙有波浪高低位唔喺平直, 幾行字好直打橫一行過無波幅位
望埋去都覺d字怪怪地好似3d甘浮晒出黎

屈個盲嘅偷睇國家機密

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]