• 瀏覽: 40,876
  • 回覆: 130
  • 追帖: 2
今個月公司黎左個20出頭既女仔, 身材幾好...
佢經常係我面前扮到唔夠力拎野搬野, 把聲好甜....我幫佢拎A4紙, file...
我返屋企有睇佢IG, 發現佢係一個好女仔, 冇紋身唔煙唔酒...
而家晚晚未訓係係床上典下典下我就會幻想起佢...

我食飯個時除口罩一早睇到佢個樣, 娟好
我知我係好想砌佢, 但我有兩個障礙, 第一我得167cm高, 第二我上一次拍拖拍左一年都未有得kiss....
我應唔應該去馬? 我內心好矛盾, 內心交戰....作為一個公屋富戶, 作為一個會計專才, 究竟佢會唔會對我有好感??

一旦失敗我可能會公司收warning letter騷擾同事...

(下面係我同佢既示意圖)

<Z風暴> 黑仔 姜皓文 飾演 何德榮
會計文員 - 七分會計專業, 三分文員閒職, 十分四眼斯文矮仔
你有山下智狗咁靚仔先幻想啦!

FF少陣啦毒L
無神神點解你會有佢IG

試下約佢食飯咯, 唔試點知得唔得, 約下食飯無理由收warning letter啲.

如果我追佢/拍拖, 我一定儲唔到8K/月, 現月入22K

好似old school 南宮夫人信箱咁。

溝女屌閪事大 份閪工做定唔做都係事小

支持你明天去馬

你一步一步嚟唔好性急,你趁公司少人就去奶吓佢張櫈或者水杯,當佢周圍環境都彌漫着你嘅味道就自然對你産生親切感

引用:
原帖由 何德榮 於 2022-6-19 17:22 發表
佢經常係我面前扮到唔夠力拎野搬野, 把聲好甜....我幫佢拎A4紙, file...
我返屋企有睇佢IG, 發現佢係一個好女仔, 冇紋身唔煙唔酒...

我知我係好想砌佢, 但我有兩個障礙, 第一我得167cm高, 第二我上一次拍拖拍左一年都未 ...
住公屋唔使點交租都係只儲8K咁少??點夠銀彈追女呀?

引用:
原帖由 何德榮 於 2022-6-20 11:00 發表
如果我追佢/拍拖, 我一定儲唔到8K/月, 現月入22K
22K叫會計專才

咁自稱公屋富戶是不是戶口有十萬現金

引用:
原帖由 何德榮 於 2022-6-19 17:22 發表

我知我係好想砌佢, 但我有兩個障礙, 第一我得167cm高, 第二我上一次拍拖拍左一年都未 ...
我覺得167cm不至於話好大問題,要考量埋你樣貌同包裝,見好多男仔雖然170cm以下,
但都幾靚仔有型,另外再睇你口才能否搭救囉,如你有家底咁就事半功倍啦。

一見面就除褲 俾佢知你的強硬

167 167 167

引用:
原帖由 Versailles 於 2022-6-22 22:27 發表
溝女屌閪事大 份閪工做定唔做都係事小

支持你明天去馬
absolutely correct 

感情問題一律建議分手💔
未有感情問題一律建議除褲

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]