• 瀏覽: 13,384
  • 回覆: 148
  • 追帖: 4
+13
有冇師兄師姐幫我睇睇?

引用:
原帖由 avatarx 於 2022-6-19 19:09 發表
有冇師兄師姐幫我睇睇?
我已有進步了。請問可以點幫你?

引用:
原帖由 巴飛雪 於 2022-6-19 19:10 發表

我已有進步了。請問可以點幫你?
Thx 師兄。我可以放八字盤。你用八字嗎?

引用:
原帖由 avatarx 於 2022-6-19 19:13 發表

Thx 師兄。我可以放八字盤。你用八字嗎?
我現在主要用斗數。斗數進步了很多。你可以貼斗數盤。我睇到流年點

引用:
原帖由 巴飛雪 於 2022-6-19 19:14 發表

我現在主要用斗數。斗數進步了很多。你可以貼斗數盤。我睇到流年點
勁呀。麻煩晒

引用:
原帖由 avatarx 於 2022-6-19 19:20 發表

勁呀。麻煩晒
請問你主要問乜問題。我可以續年續年睇

引用:
原帖由 巴飛雪 於 2022-6-19 19:21 發表

請問你主要問乜問題。我可以續年續年睇
事業 先  如師兄方便,也可看看投資財運🙏

金水濕土黨, 取大財有本事, 噉運限申到位, 系動象 ,

Av兄玩野

引用:
原帖由 avatarx 於 2022-6-19 19:22 發表

事業 先  如師兄方便,也可看看投資財運🙏
首先,命主較不佳的位置在父母,他地關係唔好,或離異或xx。請反饋?
我卜54至63限,即2029至2038這10年,係最好的。你可以mark 底佢。到時睇下係咪。
這是我粗略睇的。流年要續年續年睇。等一陣

引用:
原帖由 巴飛雪 於 2022-6-19 19:38 發表

首先,命主較不佳的位置在父母,他地關係唔好,或離異或xx。請反饋?
我卜54至63限,即2029至2038這10年,係最好的。你可以mark 底佢。到時睇下係咪。
上面我卜的10年,幾乎全部都很好。樓主把握下

引用:
原帖由 巴飛雪 於 2022-6-19 19:38 發表

對。佢哋關係差,已分隔兩地好多年🙏

引用:
原帖由 大明魚蝦 於 2022-6-19 19:32 發表
金水濕土黨, 取大財有本事, 噉運限申到位, 系動象 ,
師兄請斷續🙏

引用:
原帖由 Royy少 於 2022-6-19 19:34 發表
Av兄玩野
攞second opinion 嘛

引用:
原帖由 巴飛雪 於 2022-6-19 19:42 發表

上面我卜的10年,幾乎全部都很好。樓主把握下
感謝。好開心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]