• 瀏覽: 3,667
  • 回覆: 16
+11
獨自去北海道偷歡

羅臼港

知床峠

乙女之淚

知床海鮮丼

香港傳媒己死!新聞根本是故事!
17年7月我都去咗北海道,但冇你去到知床咁遠。

引用:
原帖由 大便高達 於 2022-6-22 23:31 發表
17年7月我都去咗北海道,但冇你去到知床咁遠。
咁啱嘅,我17年7月9至19都係北海道,函館,富良野,札幌,我發覺同C兄去D地方,時間都好相近,大家都鍾意自駕遊,我記得疫情前好似大家都係去左鹿兒島,唔知有冇記錯😂😂😂

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2022-6-23 09:52 發表

咁啱嘅,我17年7月9至19都係北海道,函館,富良野,札幌,我發覺同C兄去D地方,時間都好相近,大家都鍾意自駕遊,我記得疫情前好似大家都係去左鹿兒島,唔知有冇記錯😂😂😂
你咁好記性👍👍, 我2020年1月尾係由鹿兒島開始玩。😁😁😁

引用:
原帖由 大便高達 於 2022-6-23 13:50 發表

你咁好記性👍👍, 我2020年1月尾係由鹿兒島開始玩。😁😁😁
我都記得差不多,我月中,你月尾,嗰次之後真係估唔到兩年幾後都仲未可以再去旅行

浜小清水駅

小清水原生花園駅

大家都係自駕好友

引用:
原帖由 Video 於 2022-6-23 16:54 發表
大家都係自駕好友
自駕容易控制時間,有時經過見到d景靚又可以停埋一邊影吓相。

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2022-6-23 14:37 發表

我都記得差不多,我月中,你月尾,嗰次之後真係估唔到兩年幾後都仲未可以再去旅行
唔知幾時先可以再去自駕遊。🤔🤔

我最後衝刺2020年2月頭,眨吓眼快2年半

引用:
原帖由 Video 於 2022-6-23 21:29 發表

Tore Tore 喎,有冇喺出面燒嘢食。😋😋

引用:
原帖由 Video 於 2022-6-23 21:29 發表

日本去過唔少魚市場,tore tore 對我黎講一定係頭幾位

引用:
原帖由 大便高達 於 2022-6-23 17:19 發表

唔知幾時先可以再去自駕遊。🤔🤔
而家都唔諗幾時可以去了,一年又一年,唉……,而家晚晚77台地膽帶路日本遊,睇下當去左😂

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2022-6-24 11:18 發表

而家都唔諗幾時可以去了,一年又一年,唉……,而家晚晚77台地膽帶路日本遊,睇下當去左😂
哈,我又係晚晚睇喎,前排果d係新拍,而家果d係舊嘢。

引用:
原帖由 大便高達 於 2022-6-24 17:12 發表

哈,我又係晚晚睇喎,前排果d係新拍,而家果d係舊嘢。
近排果D都係疫情後拍喎,原來係舊咩

主題標籤 #北海道
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]