• 瀏覽: 9,499
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
  • 分享: 6
+8
繼續生啦!
佢地兩個真係好夾,千祈唔好離婚!https://www.facebook.com/104318651932201/posts/200258855671513/


三年抱三張致恒壓力大
打算做結紮手術 轉做幕後搵奶粉錢
曾馬死落地行 在西環酒店做廚房散工

有人被三年疫情打亂計劃,Steven張致恒 則被三年的繁殖力打亂算盤。三年抱三的他,日前罕有偕妻接受訪問,講到債務未清,又孭住一身奶粉錢,Steven稱有意做結紮手術,以防意外再生。若絕育終止播種, Steven就可以安心搵食…養家!

Steven又話三日一罐奶粉好吃力,為應付家庭開支兼還債,已由幕前轉做幕後搵食。其實早在19年疫情初期,養妻活兒的Steven已馬死落地行,在西環一間酒店做廚房散工,每晚在自助晚餐時段負責切燒牛肉。及後疫情肆虐,實施禁晚市堂食,Steven連散工都冇得撈,在幕前繼續等運到。

至於張太雯雯在三度懷孕時,曾被網民追問,為何窮生活還不停生,又質疑她有冇做好安全措施,當時雯雯霸氣回應,指窮唔代表冇資格生仔,且奉行窮有窮養。不過今日面對一家九口(三個兒子、三隻狗、一個外傭,兩公婆),過去只得老公Steven獨力挑擔,雯雯稱想幫輕老公,打工賺外快。不過又擔心上班後,外傭姐姐無法照顧三個孩子及三隻狗,陷於兩難局面。

永遠攪到一鑊粥的Steven,形象早已崩壞,婚前偷食史不計,單由三年前公開婚訊起跳,負面新聞仍浪接浪:踢爆背女友April娶fans雯雯兼同時仔都生埋、一腳踏五船、借錢唔還,又被發現繼續豪使(租住有私人花園的村屋、出入搭的士、一屋玩具等) 、老婆呢頭嗌離婚,轉頭宣佈有咗第三胎。

出道至今,惟一做對的事,是任何情況下都沒棄養毛孩。

娛壹



耶穌說:「一粒麥子不落在地裏死了,仍舊是一粒;若是死了,就結出許多子粒來。」
可憐之人必有可恨之處
魯大師智慧



成日同69諗野,閹埋穩陣d


條友周圍問人借錢、借完又唔還。
遇到啲借錢撚,我都叫佢地老實啲,唔好叫人借,叫人送俾你,咁樣咪好嚟好去囉,明知你都唔會還、點解唔叫人送,係都要呃人借



呢條友,精多錢小,女多等x,一個傳奇二打六。


揮刀自宮啦


點解仲有人鍾意呢啲垃圾嘅


佢應該為呃綜綜同破產鋪路


中國政策鼓勵人生三個


鳩永痕2號


白癡,狗就唔好養啦!狗糧就來都窮到買唔起啦!


一日搞幾次,唔生夠10個點得,紮左一日應該搞10幾次

[ 本帖最後由 diedie12369 於 2022-6-22 07:06 編輯 ]



呢D夫婦千萬不要離婚,離婚再婚既話只會製造多兩個問題家庭。


CONDOM 好貴?


Boys will be boys


主題標籤 #張致恒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]