• 瀏覽: 63,590
  • 回覆: 463
  • 追帖: 6
+11
為慶祝父親節,陳凱琳細佬係自己艾豬upload左同父親既合照

多事精抽水王林作cap新聞圖再係自己艾豬到話想用100萬買起陳凱琳細佬一條毛加陳爸爸一條毛去驗DNA,驗到係父子再比多100萬佢地,又話因為之前另一個Derek比佢個100萬唔知點洗好所以就好奇想知陳Derek同陳爸爸係咪親生父子順便睇下係咪有印巴血統佢地唔知,就算佢地冇印巴血統都會比100萬佢地喎

鍾培生都係叫Derek呀原來,林作係咪同叫Derek既人都有仇?
之後林作做訪問話,100萬係佢屋企床下底都搵到出黎呀,咁多年黎都好好奇陳凱琳姊弟點解咁似mix,又話自己已經忍左好多年,明明盲既都睇得出一家4口個樣都唔似,但係一直都冇人敢企出黎所以社會需要敢言既林作為大家揭開謎底

林作之前話港姐大部份都係豬扒單野搞掂左啦咩?依家唔攻擊港姐走去攻擊前港姐屋企人?林作正職其實係咩?之前有律師唔做,走左去做補習天王,做唔掂又走去做保險
依家淨係見到佢走出黎抽水同埋多多事實最多就同條女出黎刷下存在感,林作唔係敢言同埋公義只係單純多事同埋想人記得佢咋

就算陳凱琳姊弟唔係親生,都冇必要同公眾講掛,人地一家4口開心咪得囉,又要你黎多事!

https://www.hk01.com/即時娛樂/783636/

知道左咁又可以點?

又出去博見報

肯定唔係咁生架啦

缺德

引用:
原帖由 中午高綿羊 於 2022-6-21 10:16 發表
又出去博見報
主要目的係咁囉,驚人唔記得佢呀

引用:
原帖由 惹火栗子 於 2022-6-21 09:55 發表
知道左咁又可以點?
想話比你知佢床下底有好多個100萬囉

引用:
原帖由 股神一號 於 2022-6-21 10:23 發表
肯定唔係咁生架啦
就算唔係親生,都唔洗正義既林作要求人地驗囉
200萬你估陳家冇咩

引用:
原帖由 fcw99 於 2022-6-21 10:23 發表
缺德
叫Derek既人都唔知係咪得罪佢

正傻仔尼,洗鬼一百萬咩,一睇就知唔係親生啦,咁明顯係印巴血統。

唔刷多d存在咁 點有人點佢買保險

引用:
原帖由 焦急地獄盒子 於 2022-6-21 10:26 發表
正傻仔尼,洗鬼一百萬咩,一睇就知唔係親生啦,咁明顯係印巴血統。
明明大家姐唔係咁既樣

引用:
原帖由 無限餃子 於 2022-6-21 10:30 發表
唔刷多d存在咁 點有人點佢買保險
佢個格咁樣,啲客會唔會好驚佢周圍同人地唱架

的確係冇一忽似 , 但係人哋家事關你屁事咩

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2022-6-21 10:25 發表

就算唔係親生,都唔洗正義既林作要求人地驗囉
200萬你估陳家冇咩
陳父有,陳母有,陳冠軍都有,陳仔可能真係冇?
如果,我係陳仔,我都會想知,當然亦怕知道真相,更唔想公開。
所以,做公眾人物唔易,陳仔一家都受陳冠軍影響好大。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]