• 瀏覽: 11,369
  • 回覆: 26
想在AD買126610LN,唔知使唔使食炒價?若要,要多少?請CHing指教。

精選汽車
引用:
原帖由 marko8816 於 2022-6-21 14:57 發表
想在AD買126610LN,唔知使唔使食炒價?若要,要多少?請CHing指教。
唔好揀呢隻,要係AD出貴到離奇,最近問過總數夠你係炒鋪買隻二手金鋼地拖

上月有朋友AD入手,$170,000

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2022-6-22 00:10 發表
126610LN 黑十 17萬入手?使唔使咁貴呀?

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2022-6-22 05:55 發表

所以話貴得離奇

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2022-6-22 00:10 發表
126610 LV 都唔使17萬 咁貴!

請問各位大大其實126610LN與116610LN有什麼不同? 祇是一隻41mm而另一隻是40mm差別嗎?

引用:
原帖由 marko8816 於 2022-6-21 14:57 發表
普通人肯食骨個價同出面炒價差不多,當然睇你自身消費記錄,同AD交深程度再作調整,可能正價唔使食,又可能食少少

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2022-6-22 05:55 發表

我冇吹水,除非我朋友吹水

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2022-6-22 11:20 發表

126610LN 全新市價 最高時 都只係14左右,現在12x-13萬左右 點會17咁高.

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2022-6-22 11:20 發表

師兄你朋友入嗰隻係咪LV?

以前5-6蚊嘅錶賣17,買果個真係有錢

引用:
堅, ad 6玻璃都可以開12個.

引用:
原帖由 崩潰式稱霸 於 2022-6-22 12:44 發表
以前5-6蚊嘅錶賣17,買果個真係有錢
水魚

126610LN 只係黑色Submariner date。使唔使貢貴啊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]