• 瀏覽: 9,639
  • 回覆: 43
  • 追帖: 3
58歲黎耀祥早前從內地回港拍攝TVB(無綫)新劇《輕功》,他貼上一張穿上古裝在森林處休息的照片,他閉上雙眼休息,眼袋頗深,甚為疲倦。他留言表示:「趕拍《輕功》的戲份,站著(着)都可以睡。」近日黎耀祥剛拍完《輕功》,即馬不停蹄北上拍劇原文網址: 58歲黎耀祥再北上工作現疲態 推4個行李箱深圳灣過關要等3個鐘......

全文︰https://www.hk01.com/即時娛樂/783515/58歲黎耀祥再北上工作現疲態-推4個行李箱深圳灣過關要等3個鐘

演戲賺錢,的確非常之不容易。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-6-21 15:21 發表
58歲黎耀祥早前從內地回港拍攝TVB(無綫)新劇《輕功》,他貼上一張穿上古裝在森林處休息的照片,他閉上雙眼休息,眼袋頗深,甚為疲倦。他留言表示:「趕拍《輕功》的戲份,站著(着)都可以睡。」近日黎耀祥剛拍完《輕功》,即馬不停蹄北上拍劇原文網址: 58歲黎耀祥再北上工作現疲態 推4個行李箱深圳灣過關要等3個鐘......

全文︰https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/783515/58%E6%AD%B2%E9%BB%8E%E8%80%80%E7%A5%A5%E5%86%8D%E5%8C%97%E4%B8%8A%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E7%8F%BE%E7%96%B2%E6%85%8B-%E6%8E%A84%E5%80%8B%E8%A1%8C%E6%9D%8E%E7%AE%B1%E6%B7%B1%E5%9C%B3%E7%81%A3%E9%81%8E%E9%97%9C%E8%A6%81%E7%AD%893%E5%80%8B%E9%90%98
冇計啦,個仔要揸超跑返學。

過唔到關又等過!!

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-6-21 16:56 發表

冇計啦,個仔要揸跑返學。
害L死個仔!

引用:
原帖由 johnlamhk88901 於 2022-6-21 17:43 發表

害L死個仔!
X2

要養個垃圾仔,係咁上下

58 仲做?

上面D人似乎覺得有錢就乜都吾做,其實好多藝人拍劇係有興趣及喜歡,所以hater們吾好成日挑釁式批評

等三粒鐘可以啦

唔知黎耀祥係大台幾錢人工呢?

引用:
原帖由 phmo 於 2022-6-22 00:07 發表
唔知黎耀祥係大台幾錢人工呢?
廾萬一個月,好過大台

成60歲仲唔收山

會唔會頂唔順
身體健康?

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-6-21 16:56 發表

冇計啦,個仔要揸超跑返學。
佢個黎公子成日換新車就真

識教仔  

主題標籤 #黎耀祥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]