• 瀏覽: 7,474
  • 回覆: 35
  • 追帖: 2
解決破產後近10年,冇法上翻銀行批會
睇怕要上翻銀行都唔使旨意

呢世唔洗旨意

試吓啲才仔信用卡

Tu良好返都唔會批?

破產4年,解破5年,TU壞賬紀錄全清,可上銀行,信用卡亦可申請,但不要去破前有欠債銀行申請

儲$60000 開返張卡就可以😉

引用:
原帖由 alfredfai 於 2022-6-21 17:07 發表
未必嘅,我12年前舉手,2年前開始申請返信用卡,依家有10幾張卡,信用額超過1,00萬,揸兜銀行都批我20幾萬,MOX又係批20萬,西亞,痕身,褲邦,建行都有卡,揸兜仲主動打嚟問我要唔要信用卡分期貸,剛開始申請用兄弟卡,個個月簽,每月到期前準時還清,之後再申請其他都冇問題

引用:
原帖由 阿八上路吧 於 2022-6-21 17:48 發表
呢世唔洗旨意
咁又未必

老破過既人、基本上已被定義為借錢唔還,一世都唔會有銀行再借錢俾你

引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2022-6-22 12:26 發表

未必嘅,我12年前舉手,2年前開始申請返信用卡,依家有10幾張卡,信用額超過1,00萬,揸兜銀行都批我20幾萬,MOX又係批20萬,西亞,痕身,褲邦,建行都有卡,揸兜仲主動打嚟問我要唔要信用卡分期貸,剛開始申請用兄弟卡,個個月簽,每月到期前準時還清,之後再申請其他都冇問題
有人話老破過,花肥銀行唔會批卡,唔知係唔係?

引用:
原帖由 全南 於 2022-6-22 15:51 發表

呢間未試過申請,反而低B S唔批

引用:
原帖由 全南 於 2022-6-22 15:51 發表

我破前無欠花旗,4+5之后申請成功

引用:
原帖由 alfredfai 於 2022-6-21 17:07 發表
一定可以,要有 步驟

你自己check咗TU先啦

引用:
原帖由 夜野生的車手 於 2022-6-22 12:26 發表

師兄,揸兜之前有冇欠?

主題標籤 #貸款
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]