• 瀏覽: 22,585
  • 回覆: 318
+9
現年17歲的Gigi炎明熹,北上參與節目《聲生不息》,憑出色唱功及不造作可愛動靜,圈粉無數內地粉絲數量暴增。自3月北上隔離至今已近3個月,不少人

叻女,要加油呀!係香港,讀書同事業一樣咁重要,起碼一定要中學畢業!

https://www.hk01.com/眾樂迷/783691/ ... p;utm_campaign=mama

當然要返學啦,你估好似殭屠咁讀書唔成咩

咁記者要揾佢校長傾傾, 點解個個返實體課, 王佳恩同學卻可以放假去揾錢?

至少都完成中學課程

引用:
原帖由 tseungkungofans 於 2022-6-22 07:33 發表
咁記者要揾佢校長傾傾, 點解個個返實體課, 王佳恩同學卻可以放假去揾錢?
先前疫情😷個個學生咪係屋企上網課

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2022-6-22 07:39 發表
至少都完成中學課程
搵到錢,之後慢慢讀到博士刀得

引用:
原帖由 胡三刀 於 2022-6-22 08:36 發表

先前疫情😷個個學生咪係屋企上網課
Gigi 有特權可以放幾個月假去從事商業活動? 其他學生可唔可以放假去澳洲 working life

原來開工就可以自己決定唔駛返學校

引用:
原帖由 tseungkungofans 於 2022-6-22 10:21 發表

Gigi 有特權可以放幾個月假去從事商業活動? 其他學生可唔可以放假去澳洲 working station?
可以係澳洲睇課堂D片

引用:
原帖由 tseungkungofans 於 2022-6-22 07:33 發表
沒有討論價值

Gem都係考完會考吾再讀 搵到終身事業 日日返學讀書已吾需要 可以一邊工作一邊終生學習

引用:
咁你要睇返聲生涉及到中聯辦又係慶回歸節目,正所謂為中央做嘢,返唔到學都要做啦。

Gigi真喺好辛苦,一邊唱歌一邊學習,真喺夠勤力。希望佢堅持學習,唔好放棄!

引用:
校長 : 姦濤中二絕學都可以咁L紅, 王佳恩同學唔返就唔L好返啦!

引用:
原帖由 樹上忠心的水果 於 2022-6-22 11:24 發表
Gigi真喺好辛苦,一邊唱歌一邊學習,真喺夠勤力。希望佢堅持學習,唔好放棄!
日日操歌, 練習, soso, 點温書?

佢學校如果咁蹤容D學生好有問題!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]