• 瀏覽: 24,721
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+39
引用:
原帖由 日日新聞 於 22-6-2022 07:02 發表
原創:越霆 X博士

最近,比特幣跌得非常厲害。

截至20日上午,比特幣已經砸穿了2萬美元關口,跌至過去18個月以來的新低,很多人賠得連褲衩子都沒了。

15萬炒幣的投機者,在24小時之內接連爆倉,損失總金額高達5.67億美元。某兩個這樣的加密貨 ...
盜聞澤而家喺唔喺好弊?

信美國個啲都喺白痴,自己砍頭埋牆,香港已經有班人辦啦! 黃屍曱甴你話我講得啱唔啱喇?

引用:
原帖由 日日新聞 於 2022-6-22 07:02 發表

截至20日上午,比特幣已經砸穿了2萬美元關口,跌至過去18個月以來的新低,很多人賠得連褲衩子都沒了。

15萬炒幣的投機者,在24小時之內接連爆倉,損失總金額高達5.67億美元。某兩個這樣的加密貨 ...
個傻佬遲早俾人分屍。

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2022-6-22 08:49 發表

咁習種係咪由一班天才領導黨員選出來?
以中國今日超英趕美既國力發展, 已經答咗你既問題

2020年2月, 議員們不給他通過預算案,
他直接帶著一群武裝士兵衝進議會,進行物理說服。
比特幣都係物理說服通過

証明有「拳頭」。就有認受性

⋯⋯

佢自盡未?

引用:
原帖由 launch_date 於 2022-6-22 12:58 發表
2020年2月, 議員們不給他通過預算案,
他直接帶著一群武裝士兵衝進議會,進行物理說服。
比特幣都係物理說服通過

証明有「拳頭」。就有認受性

⋯⋯
物理說服,強盜國家
似足某些國家。

引用:
原帖由 香港神仙 於 2022-6-22 13:18 發表

物理說服,強盜國家
似足某些國家。
物理說服⋯⋯

引用:
原帖由 Versailles 於 2022-6-22 09:08 發表
你地咪戇居啦 個啲四等小國負債到 十幾代人都還唔清 國庫幾乎得個幾百萬美金資產(都未必有)

反正都係褲穿窿 有得賭得解唔搏一搏 搏贏咪叻仔囉 賭輸嘅咪又係打返個和 依舊褲穿窿 有咩所謂
我都係咁諗,所以有D敬佩哩位瘋狂總統。

咁神奇櫃員機出唔到銀紙走去用 bitcoin...

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2022-6-22 08:49 發表

咁習種係咪由一班天才領導黨員選出來?
黃畜又未食大痲就學人上網

比特幣用美元做單位,美國政府有無份參與推動?

第一個做,吸引資金去洗黑錢,冇話一定輸嘅,好過拎幾千萬美金儲備去攪基建,冇外資冇野可以攪到

引用:
原帖由 日日新聞 於 2022-6-22 07:02 發表

希古恩,你好好地不踢足球,跑去當咩總統?

呢個 應該系 小熊派過去試水溫既 唔系點會甘 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]