• 瀏覽: 24,718
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+39
可能左手買完比特幣,右手已經收緊莊家幾成回佣😂

呢條卜街收咗美國佬唔少錢,就算落台都唔使憂

民選出來的總統

support bitcoin

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-22 08:47 發表
歸根究底, 總統又係由愚民選出嚟.
民主害死人,國家領導人是要有領導智慧,不是靠拉票,靠討好多數選民
烏黑蘭食正民主毒藥,選了個演員,攪到國家打丈,生靈途碳,整個國家被毀滅!

引用:
原帖由 bbq323 於 2022-6-22 18:43 發表

民主害死人,國家領導人是要有領導智慧,不是靠拉票,靠討好多數選民
烏黑蘭食正民主毒藥,選了個演員,攪到國家打丈,生靈途碳,整個國家被毀滅!
民主最大嘅缺點, 就係由愚民去主宰國家.

美國整出嚟嗰啲金融
都係騙局,傻仔先會
上釣

引用:
原帖由 日日新聞 於 2022-6-22 07:02 發表
原創:越霆 X博士

最近,比特幣跌得非常厲害。

截至20日上午,比特幣已經砸穿了2萬美元關口,跌至過去18個月以來的新低,很多人賠得連褲衩子都沒了。

15萬炒幣的投機者,在24小時之內接連爆倉,損失總金額高達5.67億美元。某兩個這樣的加密貨 ...
生意淡薄、不離賭博

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2022-6-22 08:49 發表

咁習種係咪由一班天才領導黨員選出來?
已報國安

戇戇99去買飯,買咗盒叉燒飯

再跌真係等不了...gg

真係要講多謝晒

三個字😂

應該只係宣傳,把錢入比特幣應該只是象徵性。。。

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-22 19:16 發表

民主最大嘅缺點, 就係由愚民去主宰國家.
所以,都係老美既民主好,可以有限控制風險,等D愚民選黎選去都係得兩個黨,而後面都係同一班吸人血既金主。雖然邊一個黨上場都係唔掂,民不聊生,但總好過俾愚民選左第三個黨,又一個基仔出黎,搞到全人類種族滅絕咯。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]