• 瀏覽: 7,505
  • 回覆: 19
據《每日電訊報》報道,紐卡素已經接近簽入般尼門將尼克普比,轉會費為八百萬至一千萬鎊(約九千六百三十一萬港元),只是另兩名目標人物仍處拖拉僵局。

般尼降班後,三十歲的尼克普比渴望能轉投英超球隊,以助自己躋身英格蘭世界盃大軍,去意堅定。據了解,紐卡素與般尼的談判非常順利,交易已經進入收尾階段,這位身高一米九一的守門員日內就會成為喜鵲一員。

《每日電訊報》又稱,紐卡素希望羅致的里爾後衞保治文、蘭斯前鋒伊基迪基的計畫,則進展異常緩慢。首先,里爾將保治文標價四千萬鎊,遠高於喜鵲的三千萬鎊心理底線。伊基迪基的轉會談判也困難重重,球員本身目前處於度假狀態,加之對他感興趣的球隊眾多,紐卡素無法在談判中佔據主動。 
http://hd.stheadline.com/news/realtime/spt/2348272/

找卡數簽又平又好嘢,降班隊買龍門,無得輸~

“3千萬心理底線”,大財團大水喉,去買第五大聯賽法甲球員,駛唔駛咁孤寒呀

引用:
原帖由 ccto14 於 2022/6/22 14:29 發表
據《每日電訊報》報道,紐卡素已經接近簽入般尼門將尼克普比,轉會費為八百萬至一千萬鎊(約九千六百三十一萬港元),只是另兩名目標人物仍處拖拉僵局。

般尼降班後,三十歲的尼克普比渴望能轉投英超球隊,以助自己躋身英格蘭世界盃大軍,去意堅定。據了解,紐卡素與般尼的談判非常順利,交易已經進入收尾階段,這位身高一米九一的守門員日內就會成為喜鵲一員。

《每日電訊報》又稱,紐卡素希望羅致的里爾後衞保治文 ...
門將咪有國腳級門將杜巴夫卡...簽POPE黎做乜, 陣間POPE無正選踢, 點爭入世界盃名單, 到時不如留番係般尼好過

引用:
原帖由 滴滴更新 於 2022-6-22 15:37 發表
“3千萬心理底線”,大財團大水喉,去買第五大聯賽法甲球員,駛唔駛咁孤寒呀
就係覺得第五大聯賽法甲球員唔值咁貴呀, 壓下價先; 相反, 英超艾基五千萬即pay~

引用:
原帖由 fallintothesky 於 2022-6-22 16:27 發表

門將咪有國腳級門將杜巴夫卡...簽POPE黎做乜, 陣間POPE無正選踢, 點爭入世界盃名單, 到時不如留番係般尼好過
領隊就係覺得杜巴夫卡.唔掂,先入Pope搶正選囉~

Pope 原來30了

1000萬又ok,又英人

引用:
原帖由 滴滴更新 於 2022-6-22 15:37 發表
收入未增加,所以唔可以大洗,因為過唔到FFP。

POPE未必一定有正選,
杜巴卡唔差

普比點只值一仟萬? 起碼都係國腳兼英人,今季有好表現,曼聯迪基亞同佢比差幾皮,可惜般尼係間差球會!

喜雀專買般尼D人

引用:
原帖由 anish01 於 2022-6-22 21:36 發表
普比點只值一仟萬? 起碼都係國腳兼英人,今季有好表現,曼聯迪基亞同佢比差幾皮,可惜般尼係間差球會!
根本好過 迪基亞,老實講 迪基亞要賣

引用:
原帖由 今晚我最甜 於 2022-6-23 12:01 發表

根本好過 迪基亞,老實講 迪基亞要賣
我估計普比週薪只係幾萬,只係迪基亞人工2成左右,依加迪基亞37.5萬週薪有邊間球會養得起佢,點賣,貼錢都冇人會要!

有人話迪基亞多神救,如果有睇開般尼比賽,就會覺得普比一定好過迪基亞!

引用:
原帖由 anish01 於 2022-6-23 13:59 發表

我估計普比週薪只係幾萬,只係迪基亞人工2成左右,依加迪基亞37.5萬週薪有邊間球會養得起佢,點賣,貼錢都冇人會要!

有人話迪基亞多神救,如果有睇開般尼比賽,就會覺得普比一定好過迪基亞!
睇曼聯 就直頭覺得 迪基亞好弱,冇難度既高空波唔敢接,12馬幾乎唔識救,冇膽幫手做清道夫,冇信心做搓傳,由防轉攻 反擊好慢。淨係識 做門線撲救

引用:
原帖由 今晚我最甜 於 2022-6-23 14:06 發表

睇曼聯 就直頭覺得 迪基亞好弱,冇難度既高空波唔敢接,12馬幾乎唔識救,冇膽幫手做清道夫,冇信心做搓傳,由防轉攻 反擊好慢。淨係識 做門線撲救
如果我係曼聯,可以同迪基亞免費解約而用一千萬買入普比就非常完美,淨人工一年就唔只慳返一千萬,賽上救多數幾球更得益不少,曼聯有唔少高薪低能球員,曼魚個花名並非浪很虛名!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]