• 瀏覽: 4,953
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
+3
本身諗住過二年先買,但是見到世界各地通脹越來越高,雖然日元跌了很多,但是仍然有一點擔心。昨天經過太子站附近BT,近看終於見到它,今日決定立即入手。錶行哥哥話剛剛到貨只擺喺 櫥窗三日就給我看到。p.s.已經訂咗鋼帶但係要等半年先有貨。

精選汽車
正呀 有冇靚折

引用:
原帖由 忘記前帳號 於 2022-6-22 21:19 發表
正呀 有冇靚折
小弟唔識人,只係walk in入去買,85折。

👍 👍👍
呢隻,呢排,好多人買,賣晒就要等下一批,見到有現貨就好買。🙃

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-6-22 22:35 發表
👍 👍👍
呢隻,呢排,好多人買,賣晒就要等下一批,見到有現貨就好買。🙃
立即入手。

幾$謝

引用:
原帖由 DCX 於 2022-6-22 22:54 發表

立即入手。
GS標榜外殼造工打磨超靚,一次過配埋條鋼帶,識玩,可以欣賞埋條帶。。。🙉

之前問過鋼帶4千幾,真係唔算貴,如果係瑞士品牌,配條鋼帶隨時都過萬。。。🙈

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-6-23 15:25 發表

GS標榜外殼造工打磨超靚,一次過配埋條鋼帶,識玩,可以欣賞埋條帶。。。🙉

之前問過鋼帶4千幾,真係唔算貴,如果係瑞士品牌,配條鋼帶隨時都過萬。。。🙈
要等半年。條鋼帶$3xxx

我調轉放棄鋼帶轉皮帶,又係要訂鋼扣,初時要半年,但等咗二個月有貨,皮帶扣都$27xx

引用:
原帖由 DCX 於 2022-6-23 16:50 發表

要等半年。條鋼帶$3xxx
抵玩啦,連埋隻錶,3萬有找,仲平過鋼帶版,差1萬。。。🙊

鋼帶版唔出,無折,炒價。。。🙈

兩者,除左支秒針唔同,聽講話錶面奶色,都有深淺之分。。。🙉

宜家,新出GS款,條鋼帶隻隻一樣咁。呢條米粒珠帶,值得買。不過,可能老餅少少,文青適合皮帶。🙃

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-6-24 11:48 發表

宜家,新出GS款,條鋼帶隻隻一樣咁。呢條米粒珠帶,值得買。不過,可能老餅少少,文青適合皮帶。🙃
係好正。但係想唔到235會冇折。

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-6-24 11:48 發表

我本身已經開始老餅。

引用:
原帖由 DCX 於 2022-6-24 21:07 發表

係好正。但係想唔到235會冇折。
網上就咁check就無。或者,真係買的時候會有。。。😝

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-6-24 22:46 發表

網上就咁check就無。或者,真係買的時候會有。。。😝

呢間野偏貴 幫襯唔落

引用:
原帖由 忘記前帳號 於 2022-6-24 23:29 發表

呢間野偏貴 幫襯唔落
二手,都唔平。2萬尾,4萬頭。一停產,就亂咁炒。。。🙊

所以,買隻全新皮帶,再訂條鋼帶,3萬有找,仲化算。。。🙃

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]